Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timișoara. Cerere de completare dispozitiv a unei decizii pronunțată în recurs
15.05.2014 | Alexandra NICOLA


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Timișoara a hotărât că, în cazul în care în decizia pronunțată în recurs prin care se respinge calea de atac ca nefondată a fost omisă pronunțarea cu privire la cheltuielile de judecată solicitate, este admisibilă promovarea unei cereri de completare dispozitiv, chiar dacă această ipoteză nu se regăsește între situațiile enumerate în art. 281 ind. 2 Cod. proc. civ. În ceea ce privește termenul în cadrul căruia trebuie promovată cererea de completare dispozitiv, Curtea a reținut că principiul este acela conform căruia cererea de completare a dispozitivului trebuie formulată în termen de 15 zile de la data când partea interesată a luat cunoștință de conținutul hotărârii sau a fost în măsură să îl cunoască. (Decizia civilă nr. 122/R din 24 februarie 2014 pronunțată de Secția a II-a Civilă a Curții de Apel Timișoara având ca obiect cerere completare dispozitiv decizie pronunțată în recurs)

Avocat Alexandra NICOLA
SCA Ligia Cătuna și Asociații

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate