« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti
BONDOC & ASOCIATII
 

Se relaxeaza verificarea achizitiilor publice
19.11.2007 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial nr. 776 din 15 noiembrie 2007 a fost publicata Ordonanta de urgenta nr. 129/2007 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 30/2006 privind functia de verificare a aspectelor procedurale aferente procesului de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si acontractelor de concesiune de servicii.

Se modifica, in sensul ca se maresc, plafoanele de valoare a contractelor de achizitie publica supuse verificarii, astfel:
– pentru contractele de lucrari si contractele de concesiune de lucrari publice – valoarea estimata se modifica de la 250.000 euro, la 500.000 euro
– pentru contractele de servicii si contractele de concesiune de servicii – valoarea estimata se modifica de la 40.000 euro la 75.000 euro
– pentru contractele de furnizare cu valoare estimata – valoarea estimata se modifica de la 40.000 euro la 75.000 euro.

Pentru STIRI.JURIDICE, SAVESCU & ASOCIATII

 
Secţiuni: Achiziții publice, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD