Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

BONDOC și ASOCIAȚII îl coopteaza pe Nicolae Viorel Dinu în calitate de coordonator al practicii de Litigii


16 mai 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
image002

Viorel Dinu

Viorel Dinu are peste 16 ani de experienta in litigii si arbitraj. Viorel este unul dintre putinii avocati pledanti din Romania format inclusiv in Statele Unite ale Americii, cu experienta semnificativa in litigii comerciale, civile, de drept administrativ si fiscal, inclusiv in domeniile achizitii publice, recuperare de creante si insolventa. A fost implicat de asemenea in spete sensibile in domeniul dreptului concurentei si al proprietatii intelectuale, precum si in cazuri complexe de arbitraj la ICC si ICSID.

Lucian Bondoc, Managing Partner al firmei, a declarat ca “Viorel face parte dintr-un grup select de litigatori din Romania. Prin cooptarea lui Viorel se continua extinderea echipei noastre de litigii cu un profesionist recunoscut. Cu preocuparea sa pentru servicii de inalta calitate, Viorel se identifica cu cultura noastra de performanta si sunt convins ca impreuna vom continua dezvoltarea semnificativa a puternicii practici de litigii a firmei noastre.”

Viorel Dinu a mentionat „Sunt bucuros sa ma alatur echipei BONDOC si ASOCIATII SCA, o echipa de avocati cu o inalta formare profesionala Baza foarte solida de clienti de prestigiu, experienta echipei de litigii atat la nivel local cat si international, precum si experienta anterioara cu Lucian reprezinta baze excelente pentru obtinerea unor rezultate exceptionale in cadrul colaborarii noastre. De asemenea, alianta firmei cu White & Case LLP ne ofera oportunitatea de a fi conectati cu una dintre cele mai dezvoltate practici de litigii din lume, in beneficiul clientilor nostri”.

Viorel Dinu a absolvit Facultatea de Drept in cadul Universitatii Bucuresti in anul 1997, are un Master in Drept la George Washington University (bursier Fulbright, 2002-2003). Este membru in Baroul Bucuresti si in Baroul Statului New York. Inainte de a se alatura firmei BONDOC si ASOCIATII SCA, Viorel a fost Partner la Musat si Asociatii.

Despre BONDOC si ASOCIATII SCA

BONDOC si ASOCIATII SCA este o societate de avocatură din primul esalon, avand o alianță formală cu White & Case LLP în ceea ce privește România. Concomitent cu acordarea de consiliere juridică pe aspecte de drept romanesc, Bondoc si Asociatii conlucrează la unison cu avocații din cadrul firmei White & Case din cele 39 de birouri ale acesteia, stabilite în 26 de țări, conferind astfel amploare globală fiecărui proiect în parte. Echipa de avocati a Bondoc si Asociatii SCA include atat avocati cu inalta experienta in ceea ce priveste cunoasterea pietei locale, precum si a mediului economic si de reglementare locala.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică