Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Engleză Juridică online pentru grefierii români

20.05.2014 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

SNGBritish Council

 

 

 

Şcoala Națională de Grefieri a dat publicității luni, 19 mai 2014, un comunicat cu privire la cursul online cursul English For Legal Purposes, dezvoltat cu sprijinul British Council.

Având în vedere succesul cursului în rândul cursanților, SNG a decis extinderea acestuia și la nivelul grefierilor de la instanțe și parchete. Astfel, în perioada 25 mai – 26 iunie, grefierii vor putea participa la acest curs prin accesarea platformei eLearning.

Decizia de organizare a acestui curs a venit și în urma utilității crescute de care a dat dovadă învățământul la distanță, prin intermediul internetului, în ultimii șase ani, demonstrând că reprezintă o reală soluţie pentru întrebuinţarea mai eficientă a resurselor de formare.

SNG intenţionează să profite de avantajele extinderii noilor tehnologii informaționale în toate segmentele formării şi să utilizeze mult mai eficient resursele umane, financiare şi de timp de care dispune, prin îmbinarea căilor tradiţionale cu noile formule educaţionale.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate