Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Expertul selectat pentru proiectul „Îmbunătățirea accesului la justiție. O abordare integrată cu accent pe categoriile vulnerabile”

21.05.2014 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 20 mai 2014, un comunicat cu privire la experții selectați pentru a elabora studiul privind evaluarea accesului la justiție al categoriilor vulnerabile, accentul fiind pus pe populația de etnie romă, precum și formularea de recomandări  pentru perfecționarea acestuia, prin intermediul proiectului Îmbunătățirea accesului la justiție. O abordare integrată cu accent pe categoriile vulnerabile/Improving access to justice. An integrated approach with a focus on Roma and other vulnerable groups, proiect finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

În urma publicării anunțului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:
1. Isabela RADU, asistent social;
2. Dezideriu GERGELY, avocat;
3. Liviu DAMŞA, avocat.

În urma procedurii de evaluare, în calitate de expert în cadrul proiectului a fost selectat Dezideriu Gergely.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate