Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Expertul selectat pentru proiectul „Îmbunătățirea accesului la justiție. O abordare integrată cu accent pe categoriile vulnerabile”
21.05.2014 | JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 20 mai 2014, un comunicat cu privire la experții selectați pentru a elabora studiul privind evaluarea accesului la justiție al categoriilor vulnerabile, accentul fiind pus pe populația de etnie romă, precum și formularea de recomandări  pentru perfecționarea acestuia, prin intermediul proiectului Îmbunătățirea accesului la justiție. O abordare integrată cu accent pe categoriile vulnerabile/Improving access to justice. An integrated approach with a focus on Roma and other vulnerable groups, proiect finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

În urma publicării anunțului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:
1. Isabela RADU, asistent social;
2. Dezideriu GERGELY, avocat;
3. Liviu DAMŞA, avocat.

În urma procedurii de evaluare, în calitate de expert în cadrul proiectului a fost selectat Dezideriu Gergely.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.