Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Consilier juridic aflat în stare de incompatibilitate

23.05.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Agenția Națională de Integritate a dat publicității joi, 22 mai 2014, un comunicat cu privire la constatarea stării de incompatibilitate a unui funcționar public.

O.L.N., consilier juridic în cadrul în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, se află în stare de incompatibilitate întrucât, începând cu data de 02 iulie 2012, exercită, simultan cu funcția publică, și calitatea de Consilier județean în cadrul Consiliului Județean Brașov.

Aceasta a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare și a depus la dosar un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week