Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Consilier juridic aflat în stare de incompatibilitate
23.05.2014 | JURIDICE.ro


Agenția Națională de Integritate a dat publicității joi, 22 mai 2014, un comunicat cu privire la constatarea stării de incompatibilitate a unui funcționar public.

O.L.N., consilier juridic în cadrul în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, se află în stare de incompatibilitate întrucât, începând cu data de 02 iulie 2012, exercită, simultan cu funcția publică, și calitatea de Consilier județean în cadrul Consiliului Județean Brașov.

Aceasta a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare și a depus la dosar un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate