Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM despre conferința ”Dialogul Judiciar – Prezent și Viitor”
26.05.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 23 mai 2014, un comunicat cu privire la conferința ”Dialogul Judiciar – Prezent și Viitor”, ce a avut loc la sediul instituției, în perioada 19-20 mai.

Comunicatul integral:

În perioada 19-20 mai 2014, Institutul Național al Magistraturii a organizat, la Bucureşti, Conferinţa de diseminare cu tema ”Dialogul Judiciar – Prezent și Viitor”, în contextul derulării Proiectului JUST/2012/FRAC/AG/2755 „Cooperarea Judiciară Europeană în domeniul drepturilor fundamentale în practica instanţelor naţionale – potenţial neexplorat” – JUDCOOP, finanţat în cadrul Programului „Drepturi Fundamentale şi Cetăţenie” al Comisiei Europene. Proiectul este derulat, în perioada ianuarie 2013 – iunie 2014, de către Institutul Universitar European din Florenţa (EUI) și are ca parteneri, alături de Consiliul Superior al Magistraturii din România și Institutul Național al Magistraturii, instituții europene (Asociaţia Judecătorilor Administrativi Europeni) dar și naționale din țări precum: Croaţia, Italia, Polonia, și Spania.

Institutul Național al Magistraturii mulțumește domnului judecător Adrian Bordea – președintele Consiliului Superior al Magistraturii și domnului Florin Răzvan Radu – directorul DAERIP din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii – pentru mesajele adresate participanților în deschiderea conferinței.

Totodată, adresăm sincere mulțumiri lectorilor pentru valoroasele contribuții în desfășurarea acestui eveniment:
– Doamnei Camelia Toader, Judecător la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
– Domnului Fabrizio CAFAGGI, Director – Centrul pentru Cooperare Judiciară, Institutul Universitar European de la Florența
– Domnului Augustin ZEGREAN, Președinte – Curtea Constituțională a României
– Doamnei Daniela IANCU, Judecător – Inspecția Judiciară
– Domnului Horațiu Răzvan RADU, Subsecretar de stat – Ministerul Afacerilor Externe, Agent al Guvernului României pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
– Doamnei Laura ANDREI, Preşedinte – Tribunalul Bucureşti
– Domnului Csaba Ferenc ASZTALOS, Președinte – Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării
– Doamnei Beatrice RAMAȘCANU, Judecător – Institutul Național al Magistraturii
– Doamnei Mădălina MORARU, Doctorand – Institutul Universitar European din Florenţa.

Nu în ultimul rând, mulțumim participanților români și străini pentru interesul manifestat și implicarea în cadrul dezbaterilor conferinței.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti