Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Guvernele României și Mexicului au semnat noul Program în domeniile culturii, educaţiei, tineretului şi sportului
27.05.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat vineri, 23 mai 2014, semnarea noului Program în domeniile culturii, educaţiei, tineretului şi sportului între Guvernul României şi Guvernul Statelor Unite Mexicane pentru anii 2014-2016.

Documentul oferă o bază juridică solidă pentru intensificare schimburilor bilaterale în domeniile educaţiei, culturii, tineretului şi sportului, precum şi pentru acordarea reciprocă de burse de studiu.

În ceea ce privește cooperarea în educație, Programul cuprinde prevederi pentru: acordarea de burse de studiu în învăţământul superior, dezvoltarea cooperării directe între instituţiile de învăţământ superior acreditate și cooperarea în domeniul cercetării şi dezvoltării tehnologice.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate