Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Lansare de carte: Înalţii funcţionari publici | Irina Alexe
27.05.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În cadrul Sesiunii anuale de comunicări ştiinţifice cu tema „Implicaţiile revizuirii Constituţiei asupra evoluţiei statului român”, organizată de Institutul de Ştiinţe Administrative Paul Negulescu şi Universitatea Româno-Germană din Sibiu, în perioada 23-24 mai 2014, autoarea Irina Alexe a lansat monografia intitulată „Înalţii funcţionari publici„, potrivit unui comunicat.

Cartea a fost recomandata tuturor celor interesaţi de problematica administraţiei şi a funcţiei publice, fiind prima lucrare cu caracter monografic consacrată înalţilor funcţionari publici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate