Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Lansare de carte: Înalţii funcţionari publici | Irina Alexe
27.05.2014 | JURIDICE.ro


În cadrul Sesiunii anuale de comunicări ştiinţifice cu tema „Implicaţiile revizuirii Constituţiei asupra evoluţiei statului român”, organizată de Institutul de Ştiinţe Administrative Paul Negulescu şi Universitatea Româno-Germană din Sibiu, în perioada 23-24 mai 2014, autoarea Irina Alexe a lansat monografia intitulată „Înalţii funcţionari publici„, potrivit unui comunicat.

Cartea a fost recomandata tuturor celor interesaţi de problematica administraţiei şi a funcţiei publice, fiind prima lucrare cu caracter monografic consacrată înalţilor funcţionari publici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate