Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Lansarea Programului de orientare, consiliere profesională şi pregătire la locul de muncă pentru studenţii din domeniul socio-uman din regiunea Sud-Vest Oltenia
28.05.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universității din Craiova a dat publicității marți, 27 mai 2014, un comunicat cu privire la lansarea proiectului grant ”Program de orientare, consiliere profesională şi pregătire la locul de muncă pentru studenţii din domeniul socio-uman din regiunea Sud-Vest Oltenia”.

Proiectul urmărește dezvoltarea aptitudinilor de muncă și facilitarea accesului pe piața muncii pentru 700 de studenți de la specializările: ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe politice, istorie şi relaţii internaţionale. Pentru atingerea acestui obiectiv, se are în vedere îmbunătățirea abilităților practice a tinerilor, dar și a serviciilor de orientare și consiliere profesională

Activităţile practice se vor desfăşura în principal în cadrul instituţiilor publice aflate în coordonarea Consiliului Judeţean Dolj, care va oferi şi resursa umană în acest sens, dar şi în alte centre de practică specifice domeniului.

Conferinţa de lansare a proiectului va avea loc joi, 29 mai 2014, ora 11:00, în Aula Magna a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale, Universitatea din Craiova.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate