Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

MJ. Conferința ministerială Justiție și Afaceri Interne a statelor SEECP
29.05.2014 | JURIDICE.ro


Ministerul Justiției, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne, organizează joi, 29 mai 2014, Conferința ministerială Justiție și Afaceri Interne a statelor SEECP, potrivit unui comunicat.

Evenimentul, care are drept scop promovarea cooperării regionale în cadrul domeniilor Justiție și Afaceri Interne, este parte integrantă a calendarului de evenimente organizate de Președinția-în-Exerciţiu a Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), asigurată de România, la care vor participa miniştri, secretari de stat şi experţi ai ministerelor de justiţie şi afaceri interne din statele participante SEECP.

Dintre invitații speciali, care vor susţine un discurs în cadrul sesiunii de deschidere, sunt menționați: Thorbjørn Jagland, Secretar General al Consiliului Europei, Vladislav Hamran, Vicepreşedinte al Eurojust şi Goran Svilanovic, Secretar General al Consiliului de Cooperare Regională (RCC).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate