Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea Al. I. Cuza din Iași organizează o nouă sesiune pentru acordarea de burse doctorale
30.05.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza din Iași a dat publicității miercuri, 28 mai 2014, un comunicat cu privire la organizarea unei noi sesiuni de selecţie pentru acordarea de burse doctorale în cadrul proiectului „Sistem integrat de îmbunătățire a calității cercetării doctorale și postdoctorale din România și de promovare a rolului științei în societate”.

În sesiunea organizată în luna iunie 2014 vor fi scoase la concurs 25 de poziţii de cercetători înmatriculați la doctorat cu frecvenţă în cadrul Școlilor Doctorale ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Criterii de eligibilitate:
• doctoranzi cu frecvență, înmatriculați la doctorat la UAIC;
• cetățean al unui stat membru al Uniunii Europene, cu domiciliul sau reședința legală în România;
• să nu fi beneficiat sau să nu beneficieze în prezent de finanțare similară, în cadrul altui program doctoral finanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.

Informații detaliate despre Procedura de concurs, Regulamentul și Calendarul de selecție și înmatriculare a doctoranzilor sunt disponibile la adresa: www.postdoc.commscie.uaic.ro.

Persoane de contact:
– conf. univ. dr. Irina GOSTIN, asistent manager: e-mail: irinagostin@yahoo.com, tel. 0232-201510, fax: 0232-201472, mobil 0747497276;
– Rodica ALDEA, secretar proiect, e-mail: catplas@uaic.ro, tel. 0232-201202, mobil 0724812677.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate