« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universitatea Al. I. Cuza din Iași organizează o nouă sesiune pentru acordarea de burse doctorale
30.05.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza din Iași a dat publicității miercuri, 28 mai 2014, un comunicat cu privire la organizarea unei noi sesiuni de selecţie pentru acordarea de burse doctorale în cadrul proiectului „Sistem integrat de îmbunătățire a calității cercetării doctorale și postdoctorale din România și de promovare a rolului științei în societate”.

În sesiunea organizată în luna iunie 2014 vor fi scoase la concurs 25 de poziţii de cercetători înmatriculați la doctorat cu frecvenţă în cadrul Școlilor Doctorale ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Criterii de eligibilitate:
• doctoranzi cu frecvență, înmatriculați la doctorat la UAIC;
• cetățean al unui stat membru al Uniunii Europene, cu domiciliul sau reședința legală în România;
• să nu fi beneficiat sau să nu beneficieze în prezent de finanțare similară, în cadrul altui program doctoral finanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.

Informații detaliate despre Procedura de concurs, Regulamentul și Calendarul de selecție și înmatriculare a doctoranzilor sunt disponibile la adresa: www.postdoc.commscie.uaic.ro.

Persoane de contact:
– conf. univ. dr. Irina GOSTIN, asistent manager: e-mail: irinagostin@yahoo.com, tel. 0232-201510, fax: 0232-201472, mobil 0747497276;
– Rodica ALDEA, secretar proiect, e-mail: catplas@uaic.ro, tel. 0232-201202, mobil 0724812677.

Cuvinte cheie: ,
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD