Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

INPPA-Timiș. Pregătire profesională inițială, anul II

02.06.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Centrul Teritorial Timiș al INPPA a publicat vineri, 30 mai 2014, repartizarea celor 30 de ore de pregătire profesională aferente modulului Drept European, după cum urmează:
– 10 ore pentru Dreptul Uniunii Europene. Pregătirea profesională se va desfăşura la sediul Baroului Timiş, în zilele de vineri, 20 iunie, orele 16-20 şi sâmbătă, 21 iunie, orele 9-15.
– 20 de ore pentru Dreptul European al Drepturilor Omului, pregătirea având loc la sediul Facultăţii de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara, în cadrul Şcolii de Vară România în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului, între 30 iunie şi 3 iulie, potrivit orarului şi tematicii conferinţei.

Stagiarii de anul II nu vor plăti taxa de participare.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week