Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Studentul Anului, ediția a XI-a. Câștigătorii
02.06.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Cei mai buni studenți din țară au fost desemnați joi, 29 mai 2014, în cadrul Galei de premiere Studentul Anului,  organizată de Voluntari pentru Idei și Proiecte. a XI-a ediție a Galei de Premiere a avut loc la ArCuB și i-a adus împreună pe finaliștii din cadrul celor cinci categorii de concurs alături de personalități din fiecare domeniu.

Câștigătorul premiului în valoare de 1500 de euro și al distincției „Studentul Anului 2014” în categoria Drept a fost Petru Cruciu (Universitatea „1 Decembrie 1918″, Alba Iulia). Locul al II-lea i-a revenit lui Radu-Ștefan Odangiu ( Universitatea de Vest, Timișoara), iar locul al III-lea i-a aparținut lui Raul Miron ( Universitatea ”Petru Maior” din Târgu Mureș). Câștigătorii de pe locurile al II-lea și al III-lea au fost, de asemenea, recompensați cu premii în bani și în internship-uri oferite de companiile partenere.

Lucrările au fost evaluare de un juriu de specialitate, format din reprezentanți ai companiilor partenere, specialiști și profesori din centre universitare din toată țara. Pentru categoria Drept, enumerăm pe Daniela Nemoianu (Partener Coordonator al firmei de avocatură NTMO, asociată a rețelei KPMG Legal), Stelian Garofil (Managing Partner „Dragne & Asociații”), Valeriu Ciucă ( Prof. Univ. Dr. Facultatea de Drept, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași), Iulia Golgojan ( Avocat „Piperea și Asociații”) și Alexandru Șerban Rățoi ( Avocat „Piperea și Asociații”).

Evenimentul a fost prezentat de Sabin Ciornea. Printre artiștii ce au susținut recitaluri în cadrul Galei de Premiere se numără Les Elephants Bizzares și cvartetul Quart`Elle.

De asemenea, cei 16 finaliști au avut ocazia să participe la un mini-proiect ce a constat în întâlniri informale și training-uri cu Corina Anghel și Peter Oostveen. Aceștia se vor alătura comunității formate anul trecut, cu scopul de a aduce împreună unii dintre cei mai valoroși studenți din mediul universitar românesc.

Studentul Anului este un concurs național, organizat de studenți pentru studenți, în cadrul asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte, având ca scop crearea unei legături între mediul universitar și mediul de business. Proiectul promovează excelența și lansează studenților provocarea de a arăta că pot avea performanțe într-un context diferit de cel universitar.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate