Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ARDAE a încheiat un parteneriat cu Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş
02.06.2014 | JURIDICE.ro

În cadrul deschiderii pe care o exprimă către mediul universitar din România, Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE) a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative a Universităţii  Petru Maior, Târgu Mureş.

Dintre proiectele de succes derulate împreună amintim parteneriatul în organizarea concursului de pledoarii Fiat Justitia (ajuns, în 2014, la ediţia a X-a), participarea în calitate de partener la conferinţele internaţionale „Instituţii ale procesului civil şi ale executării silite” (28-31 august 2014) şi “National law between harmonization and euro-compatibility” (ICLPA3) – care se va desfăşura în perioada 12-14 noiembrie.

Un proiect nou va fi construit împreună: primul concurs naţional de pledoarii în domeniul dreptului Uniunii Europene, care va avea prima ediţie în 2015. Partener special media este JURIDICE.ro.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.