Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ARDAE a încheiat un parteneriat cu Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş
02.06.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În cadrul deschiderii pe care o exprimă către mediul universitar din România, Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE) a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative a Universităţii  Petru Maior, Târgu Mureş.

Dintre proiectele de succes derulate împreună amintim parteneriatul în organizarea concursului de pledoarii Fiat Justitia (ajuns, în 2014, la ediţia a X-a), participarea în calitate de partener la conferinţele internaţionale „Instituţii ale procesului civil şi ale executării silite” (28-31 august 2014) şi “National law between harmonization and euro-compatibility” (ICLPA3) – care se va desfăşura în perioada 12-14 noiembrie.

Un proiect nou va fi construit împreună: primul concurs naţional de pledoarii în domeniul dreptului Uniunii Europene, care va avea prima ediţie în 2015. Partener special media este JURIDICE.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate