Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

NNDKP devine “Legal & Tax”
02.06.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunțat luni, 2 iunie 2014, completarea mesajului corporativ cu sintagma „Legal & Tax”, în urma unei simbioze ajunse la maturitate, după șase ani, între consultanța juridică/litigii și consultanța fiscală.

Preocupată constant în ultimii ani de oferirea unor soluţii integrate, NNDKP urmăreşte să evidențieze leadership-ul profesional în aceste domenii.

Ion Nestor

Ion Nestor

„Fie că vorbim de încheierea unei tranzacții sau de rezolvarea unei dispute, întotdeauna urmărim să obţinem cel mai bun rezultat posibil. Conceptul integrat legal & tax asigură în primul rând o mai bună coordonare a activităţilor între toate departamentele, astfel încât clienții să primească o singură soluţie şi să aibă confortul că e viabilă şi funcţională atât din punct de vedere juridic, cât şi fiscal. Cu alte cuvinte, privim lucrurile din punctul lor de vedere, suntem o echipă care urmăreşte un scop comun și nu un simplu furnizor de servicii – decizia de a reafirma această viziune reflectă modul în care lucrăm zi de zi”, explică Ion Nestor, partener coordonator NNDKP.

Marius Ionescu

Marius Ionescu

„Din ce în ce mai mulți clienți își doresc să primească un punct de vedere și nu două opinii, uneori divergente, pe care trebuie sa le armonizeze singuri pentru a lua decizia potrivită. În acest context, rolul echipei NNDKP este și acela de integrator între opinia juridică și cea fiscală, astfel încât clientul să beneficieze simultan de evaluarea riscurilor și oferirea recomandărilor optime din ambele perspective, precum și de suportul complet pe parcursul implementării deciziei respective. Iar exprimarea formală a acestei capabilități autentice, susținute de echipe puternice cu specializări confirmate pe practici, precum și de o abordare foarte aplicată ce ține cont de specificul industriei şi de caracteristicile fiecărui business, a fost un pas natural în strategia noastră de dezvoltare pe termen lung”, apreciază Marius Ionescu, partener NNDKP Consultanță Fiscală.

În consecință, completarea mesajului cu „Legal & Tax” vine ca o expresie firească a procesului de maturizare a pieței de avocatură de afaceri și consultanță fiscală, inclusiv a creșterii incidenței spețelor care necesită o abordare integrată din ambele perspective.

„Folosirea de echipe mixte, de avocați și consultanți fiscali, a devenit din ce în ce mai mult un imperativ impus de caracteristicile mediului economic. Litigiile, atât cele civile/comerciale, cât și cele administrativ-fiscale, cu autoritățile statului, sunt din ce în ce mai dese, context ce presupune o abordare diferită, atât preventivă, cât și post-factum. Cred că ne aflăm la începutul unei faze de schimbare de paradigmă în ceea ce privește relația contribuabil – Stat, în ambele direcții, astfel încât asistarea clienților capătă o complexitate deosebită,” conchide Marius Ionescu.

Despre NNDKP

NNDKP are în prezent, împreună cu diviziile specializate de taxe şi proprietate intelectuală, o echipă formată din 115 avocaţi, 23 de consultanţi fiscali și trei consilieri în proprietate intelectuală. Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal).

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.