Notari publici
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

2.000 de elevi în vizită la MAI, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului
04.06.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Ministerul Afacerilor Interne a primit duminică, 1 iunie 2014, vizita a 2.000 de elevi, însoțiți de părinți și cadre didactice, în cadrul unei acțiuni organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, potrivit unui comunicat.

Ministrul Gabriel Oprea i-a întâmpinat pe micuții oaspeți, prezentându-le Sala de conferințe, unde au avut ocazia să ia parte la o ședință de comandă a Ministerului Afacerilor Interne. Elevii au vizitat și alte puncte de interes ale clădirii, precum: Sala de Briefing, Cabinetul ministrului, dar şi celebrul balcon al Revoluţiei din 1989.

Cu această ocazie, oaspeții au aflat mai multe despre activitatea MAI, dar și a celorlalte instituții din subordine, însă adevăratele puncte de interes le-au reprezentat tehnica și aparatura utilizate de polițiști, jandarmi și pompieri în cadrul acțiunilor.

Aflată la cea de a VI – a ediţie, „Ziua Porţilor Deschise”, organizată la sediul Ministerului Afacerilor Interne, continuă o tradiție care se desfășoară anual, la data de 1 iunie și celebrează Ziua Internațională a Copilului.
De altfel, Ziua de 1 Iunie este singura zi în care publicul larg are acces în clădirea Ministerului Afacerilor Interne.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate