Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept, UB. Preselecție pentru ICC Moot Court Competition, ediția 2014-2015


4 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității vineri, 30 mai 2014, un comunicat cu privire la începerea procedurii de selecție membrilor echipei pentru ediția din anul universitar 2014-2015 a ICC Moot Court Competition.

Cei interesați pot trimite un mesaj la adresa de e-mail av.pargaru@gmail.com până la data de 9 iunie 2014, ora 23:00, în car vor atașa:
– un Curriculum Vitae, în limba engleză – orice format este acceptat, cu condiția să conțină toate informațiile specifice unui CV, în special informații referitoare la atestatele de cunoaștere a limbii engleze;
– un document în format Word în care să menționați: media fiecărui an de studiu până în prezent (precum și media primului semestru aferent anului de studiu în care vă aflați); notele obținute la materiile Drept internațional public, Organizații și relații internaționale, Drept penal – Partea Generală I, Drept penal – Partea Generală II, Drept penal – Partea Specială I, Dreptul Uniunii Europene I, Dreptul Uniunii Europene II și Criminologie.

A doua etapă a preselecției constă într-un interviu în limba engleză, în cadrul căruia vor fi testate cunoștințele de limbă, măsura în care candidatul este dispus să se implice în concurs și capacitatea de adaptare la probleme neprevăzute. Proba interviului va avea loc pe 10 iunie 2014, ora 20:00, în sala 213.

Mai multe informații despre ICC Moot Court Competition, se găsesc aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii