« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, UB. Preselecție pentru ICC Moot Court Competition, ediția 2014-2015
04.06.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității vineri, 30 mai 2014, un comunicat cu privire la începerea procedurii de selecție membrilor echipei pentru ediția din anul universitar 2014-2015 a ICC Moot Court Competition.

Cei interesați pot trimite un mesaj la adresa de e-mail av.pargaru@gmail.com până la data de 9 iunie 2014, ora 23:00, în car vor atașa:
– un Curriculum Vitae, în limba engleză – orice format este acceptat, cu condiția să conțină toate informațiile specifice unui CV, în special informații referitoare la atestatele de cunoaștere a limbii engleze;
– un document în format Word în care să menționați: media fiecărui an de studiu până în prezent (precum și media primului semestru aferent anului de studiu în care vă aflați); notele obținute la materiile Drept internațional public, Organizații și relații internaționale, Drept penal – Partea Generală I, Drept penal – Partea Generală II, Drept penal – Partea Specială I, Dreptul Uniunii Europene I, Dreptul Uniunii Europene II și Criminologie.

A doua etapă a preselecției constă într-un interviu în limba engleză, în cadrul căruia vor fi testate cunoștințele de limbă, măsura în care candidatul este dispus să se implice în concurs și capacitatea de adaptare la probleme neprevăzute. Proba interviului va avea loc pe 10 iunie 2014, ora 20:00, în sala 213.

Mai multe informații despre ICC Moot Court Competition, se găsesc aici.

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD