Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, UB. Preselecție pentru ICC Moot Court Competition, ediția 2014-2015
04.06.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității vineri, 30 mai 2014, un comunicat cu privire la începerea procedurii de selecție membrilor echipei pentru ediția din anul universitar 2014-2015 a ICC Moot Court Competition.

Cei interesați pot trimite un mesaj la adresa de e-mail av.pargaru@gmail.com până la data de 9 iunie 2014, ora 23:00, în car vor atașa:
– un Curriculum Vitae, în limba engleză – orice format este acceptat, cu condiția să conțină toate informațiile specifice unui CV, în special informații referitoare la atestatele de cunoaștere a limbii engleze;
– un document în format Word în care să menționați: media fiecărui an de studiu până în prezent (precum și media primului semestru aferent anului de studiu în care vă aflați); notele obținute la materiile Drept internațional public, Organizații și relații internaționale, Drept penal – Partea Generală I, Drept penal – Partea Generală II, Drept penal – Partea Specială I, Dreptul Uniunii Europene I, Dreptul Uniunii Europene II și Criminologie.

A doua etapă a preselecției constă într-un interviu în limba engleză, în cadrul căruia vor fi testate cunoștințele de limbă, măsura în care candidatul este dispus să se implice în concurs și capacitatea de adaptare la probleme neprevăzute. Proba interviului va avea loc pe 10 iunie 2014, ora 20:00, în sala 213.

Mai multe informații despre ICC Moot Court Competition, se găsesc aici.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.