Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept, UB. Preselecție pentru participarea la concursul ICC Mediation


4 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității marți, 3 iunie 2014, un anunț cu privire la preselecția pentru ediția din 2015 a concursului ICC Mediation, ce va avea loc la Paris, pe 6 februarie 2015.

La preselecție se vor înscrie echipe formate din doi studenți, din anul III sau IV de studii în anul universitar 2014-2015. Cunoașterea limbii engleze este o cerință esențială pentru înscriere, iar participare la concursuri internaționale sau școli de vară constituie un avantaj.

CV-urile celor doi membri vor fi trimise la adresa ana-gabriela.atanasiu@drept.unibuc.ro până în data de 9 iunie 2014, urmând ca echipele selectate să susțină proba interviului, în limba engleză, în perioada 11-13 iunie.

ICC Mediation Competition este singurul concurs internațional de procese simulate de mediere comercială din lume. La ediția din 2014 au participat 66 de universități din 32 de țări.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii