Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Maria Ţucă se alătură echipei RĂZVAN DINCĂ & ASOCIAȚII
05.06.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu 1 iunie 2014, Maria Ţucă s-a alăturat departamentului de litigii al RĂZVAN DINCĂ & ASOCIAȚII.

Maria Ţucă a lucrat timp de peste trei ani în cadrul Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), în una dintre cele mai importante echipe de litigii din România, alături de cunoscuţi profesionişti din domeniu, în proiecte complexe de drept administrativ şi comercial. Activitatea sa se concentrează pe litigii administrative, în special în domeniile dreptului concurenţei, contractelor comerciale şi procedurilor de achiziţii publice, dar şi pe probleme societare şi comerciale, cum sunt drepturile consumatorului, contracte de privatizare, supra-asigurarea bunurilor şi abuzurile de drept în dreptul societar.

Despre RĂZVAN DINCĂ & ASOCIAȚII

Înfiinţată în 2012, firma de avocatură oferă asistenţă juridică, în principal, în următoarele arii de practică: proprietate intelectuală, litigii şi arbitraje internaţionale, contracte, concurenţă,  finanţe-bănci, insolvenţă şi imobiliare.

Valorile care stau la baza întregii activităţi a echipei de avocaţi sunt: competenţa, creativitatea şi eficienţa în obţinerea rezultatelor urmărite de clienţi. Ca urmare, serviciile oferite sunt personalizate, întemeiate pe o solidă pregătire teoretică, recunoscută la nivel academic, precum şi pe o experienţă bogată în diferite domenii de aplicare a dreptului.

Răzvan Dincă şi Asociaţii a fost implicată în proiecte semnificative pentru piaţa locală, incluzând asistenţa juridică permanentă acordată unor societăţi bancare, servicii de consultanţă specializată pentru agenţi importanţi din piaţa farmaceutică, consultanţă şi reprezentare în domeniul aplicaţiilor IT, asistenţă şi reprezentare în probleme de drept al concurenţei privind lanţurile de distribuţie a echipamentelor electrocasnice, anularea sau, după caz, apărarea în justiţie a drepturilor conferite de brevete şi mărci şi nu numai.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti