Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Cursuri pentru Poliția Locală în parteneriat cu ANFP / iunie – septembrie 2014


6 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Euro Best Team in parteneriat cu ANFP si cu Societatea Comicex SA, va invita sa participati la cursul – Politistul local, aparator al ordinii de dreptdestinat cadrelor de conducere si functiilor de executie, ce va avea loc la Bucuresti, Brasov, Vidraru, Paltinis, Constanta in perioada iunie – septembrie 2014.

Programul de perfectionare destinat politiei locale a fost initiat de Euro Best Team in urma multiplelor solicitari din partea institutiilor politienesti din tara. Prima sesiune organizata in luna aprilie 2014, in localitatea Paltinis, s-a bucurat de un real succes. Din feedbackurile participantilor la programul de perfectionare am extras dorinta de a creea programe personalizate, iar pentru aceasta venim in intampinarea beneficiarilor nostrii pe domenii de actiune specifice:ordine si liniste publica, paza bunurilor, circulatia pe drumurile publice, disciplina in constructii si afisajul stradal, protectia mediului, activitati comerciale, evidenta persoanelor.

In ultimii ani, Politia Locala a trecut prin transformari administrative profunde, adaptandu-se permanent la exigentele standardului politienesc de tip european. Odata cu dezvoltarea tehnologiei informationale a avut loc si o modificare a psihologiei cetateanului, implicit a infractorului care uzitand de descoperirile tehnologiei moderne si-a diversificat procesele infractionale. Astfel, fiind o structura relativ recent aparuta in administratia locala, Politia Locala are nevoie de o o pregatire continua si eficienta pentru a avea cat mai multe informatii despre cadrul legislativ, metode in lupta impotriva fraudei si a coruptiei, interventia pentru prevenirea faptelor violente, precum si despre riscurile si amenintari la adresa ordinii publice.

Cursul Politistul local, aparator al ordinii de dreptare un concept dinamic, bazat pe metode moderne si eficiente de predare. De asemenea, participantii vor analiza si dezbate, in coordonarea lectorului, situatii concrete legate de fenomenul infractional antisocial, traficul de droguri, uzul de arme albe si arme de foc, violenta sociala, cazuri infractionale intalnite pe teren, chiar si in conditii meteo extreme.

Un modul special va fi dedicat dezvoltarii abilitatilor manageriale si competentelor organizatorice pentru imbunatatirea si consolidarea imaginii publice a politistului local.

Lectorul Nicolaie Suteuva prezenta tehnici noi de comunicare cu cetateanul, metode noi informationale pentru rezolvarea cazurilor din teren, familiarizarea cu psihologia infractorului modern.

Nicolaie Suteu este avocat membru al Baroului Sibiu, Doctor in drept, Conferentiar Universitar la Facultatea de Drept “Simion Barnutiu” a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu. Domnul Nicolaie Suteu este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si a absolvit Scoala de Ofiteri activi a Ministerului de Interne. A urmat cursurile Postuniversitare cu specialitatea – Probleme de drept civil si cursul postuniversitar de pregatire a personalului didactic. Mereu activ, coordoneaza si conduce programe judetene pentru politisti, realizate in colaborare si parteneriat cu institutiile guvernamentale la nivelul judetului, presa, institutii neguvernamentale si comunitati locale.

La finalul cursului de perfectionare Politistul local, aparator al ordinii de drept, cadrele politienesti vor invata cum sa isi imbunatateasca raporturile de serviciu, sa gestioneze situatiile de criza ivite, sa cunoasca metode noi de colaborare politieneasca cu unitatile din proximitate, pentru a contribui la evolutia pozitiva a societatii.

Cursul Politistul local, aparator al ordinii de drept se adreseaza cadrelor de conducere si functiilor de executie, are caracter intensiv si se desfasoara pe parcursul a cinci zile, 6 ore pe zi, in intervalul 9:00-15:00.

Pentru detalii referitoare la calendarul cursurilor si inscriere vizitati site-ul oficial.

Persoana de contact:
Andreea Neagu – 0722.401.346
andreea.neagu@eurobestteam.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică