« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

MJ a organizat o nouă sesiune de formare în cadrul proiectului privind combaterea criminalității economice
09.06.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 6 iunie 2014, comunicat privind desfășurarea celei de-a patra sesiuni tehnice de formare profesională în cadrul proiectului Consolidarea capacităţii oficiilor de recuperare a creanţelor şi a organelor judiciare din UE în lupta împotriva criminalităţii economice şi în recuperarea creanţelor, ce a avut loc la Timișoara, în perioada 4-6 iunie 2014.

Pe lângă reconfirmarea sprijinului acordat de către ONPCCRCI organelor de urmărire penală privind schimbul de informații realizat în vederea identificării de bunuri ce pot fi sechestrare în cadrul procedurilor judiciare, au mai fost supuse atenției teme precum: investigaţiile financiare, mecanisme pentru identificarea/evaluarea prejudiciului şi a „profitului” infracţional, proceduri de lucru la nivelul oficiilor de administrare a bunurilor sechestrate/confiscate, schimbul de informaţii prin intermediul oficiilor de recuperare a creanţelor, aspecte de practică judiciară cu accent pe confiscarea de la terţi sau confiscarea extinsă.

Totodată, Ministerul Public și-a reînnoit angajamentul privind urmărirea şi recuperarea bunurile provenite din infracţiuni, precum şi aplicarea celor mai moderne instrumente legislative aflate la dispoziţia procurorilor.

 
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD