Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Secțiune nouă pe site-ul Baroului Dolj: „Practică judiciară”


9 iunie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Baroul Dolj a publicat vineri, 6 iunie 2014, un comunicat privind creare secțiunii ”Practică judiciară” pe site-ul acestuia.

În sensul dezvoltării unei arhive de practică judiciară, avocații  sunt invitați să trimită către Barou hotărâri judecătorești definitive și irevocabile în vederea publicării acestora în secțiunea „Practică judiciară„. Hotărârile vor putea fi depuse la sediul baroului sau scanate (format .pdf 150dpi alb-negru) și transmise prin email la adresa de email: office@barouldolj.ro.

Pentru a proteja datele cu caracter personal din hotărârile depuse, acestea nu vor putea fi vizualizate (de exemplu, prin aplicarea de fluid corector).

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro