Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Clifford Chance Romania si-a marit echipa cu trei avocati


24 ianuarie 2008 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, si-a marit echipa cu trei noi avocati:

– Armando Nania, avocat italian, cu experienta de peste 7 ani, a fost detasat la Badea Clifford Chance, alaturandu-se echipei de banking si real estate. Anterior, a lucrat in cadrul birourilor Clifford Chance din Londra si Roma, specializandu-se pe finantari si real estate. Armando si-a finalizat studiile de Drept cu un Master in 2005 in cadrul Queen Mary – University of London, iar in 2004 si-a luat doctoratul in Stiinte Politice Comparate in cadrul Universitatii Sapienza din Roma. Este vorbitor nativ de italiana si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

– Vlad Peligrad s-a alaturat echipei de banking si real estate avand o experienta de peste 6 ani. El a lucrat anterior pentru firme internationale de avocatura in Bucuresti si New York, specializandu-se pe finantari si real estate. Vlad a absolvit recent un program de Masterat in cadrul The George Washington University Law School din Washington, D.C. Vlad vorbeste fluent engleza.

– Igor Surdu a lucrat anterior 2 ani pentru doua firme internationale de avocatura, concentrandu-se pe fuziuni si achizitii. El a absolvit recent un program de Master in Dreptul Afacerilor in cadrul Universitatii Bucuresti, si un altul in Afaceri Internationale in cadrul ASE Bucuresti. Igor Surdu vorbeste cursiv engleza, franceza si rusa.

Clifford Chance LLP este prima firma globala de avocatura complet integrata, cu 27 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.800 de avocati in intreaga lume. In Romania, Clifford Chance a deschis, in iunie 2006, un birou in asociere cu Badea & Asociatii.
La nivel local, Badea Clifford Chance se numara printre primele 5 firme de avocatura de pe piata raportat la cifra de afaceri din 2007.

In a doua jumatate a anului trecut, Badea Clifford Chance a primit in echipa peste 10 noi avocati, atat cu experienta, cat si proaspeti absolventi de Drept. Avand in vedere volumul mare de tranzactii si solicitarile din partea clientilor, Badea Clifford Chance intentioneaza sa incheie anul 2008 cu un total de 50 de avocati.

Biroul Clifford Chance din Romania numara in prezent cinci parteneri, Daniel Badea, Nadia Badea, Nick Fletcher, David Eatough si Perry Zizzi, dintr-un total de 40 de avocati.

Biroul Clifford Chance din Bucuresti este structurat pe patru arii principale de practica: drept financiar si bancar, piete de capital, fuziuni si achizitii si real estate, avand expertiza importanta si in domeniile de reglementare (taxe, dreptul muncii, energie si concurenta).

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii