Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal.
Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității „Al. I. Cuza” din Iași a inițiat constituirea rețelei naționale ELSA Rep. Moldova, precum și a grupurilor locale din centrele universitare Chișinău, Bălți și Cahul

9 iunie 2014 | JURIDICE.ro
DREPT PENAL

În perioada 4-6 iunie 2014, o delegație a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași s-a deplasat la Facultățile de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova, a Universității „Alecu Russo” din Bălți și a Universității „Bogdan Petriceicu Hașdeu”din Cahul, participând la următoarele activități:

– 4 iunie 2014/orele 11:00-13:00 – constituirea grupului ELSA Bălți, parte a rețelei naționale ELSA Republica Moldova. Alături de studenții și reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității „Alecu Russo” din Bălți la eveniment au mai participat prof. univ. dr. Gheorghe Popa, rectorul Universității, prof. univ. dr. Ina Odinokaia, prodecan al Facultății de Drept, lect. univ. dr. Ion Dănoi, precum și prof. univ. dr. Mihai Baciu, consulul general al României la Bălți.

– 4 iunie/ orele 15:00-17:00 – constituirea rețelei naționale ELSA Republica Moldova, precum și a grupului local ELSA Chișinău. Alături de studenții și reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat din Republica Moldova, la eveniment a participat și conf. univ.dr. Sergiu Băeșu, decanul Facultății de Drept.

– 5 iunie / orele 13:00-15:00 – constituirea grupului local ELSA Cahul, parte a rețelei naționale ELSA Republica Moldova. Alături de studenții și reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității “Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, la eveniment au participat și prof. univ. dr. Andrei Popa, rectorul Universității, prof. univ. dr. Vladimir Chironache, decanul Facultății de Drept și prof. univ. dr. Igor Sevcenco.

În cadrul sesiunii de comunicări științifice „Perspectivele și problemele integrării în Spațiul European al Învățământului superior”, prof. univ. dr. Tudorel TOADER a prezentat evoluțiile recente din învățământul juridic.

Delegația Facultății de Drept a participat și la festivitățile de aniversare a 15 ani de la înființarea Universității „Bogdan Petriceicu Hașdeu”din Cahul.

European Law Students’ Association – ELSA, este cea mai mare asociație internațională a studenților la drept ce numără peste 38.000 de membri din întreaga Europă și are ca scop promovarea înțelegerii reciproce, dezvoltarea educației juridice dar și responsabilizarea socială a viitorilor juriști, studenți la drept.

Delegația Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a fost formată din prof. univ. dr. Tudorel TOADER, decanul Facultății de Drept și Judecător al Curții Constituționale a României, Luca CIUBOTARU, reprezentantul studenților din ciclul de licență, Valentina CRIVĂȚ, reprezentant al studenților masteranzi, Mădălina JUNCU, președinte ELSA Iași, Olga PROCOPII, reprezentanta studenților din Republica Moldova, precum și Costel PALADE, administrator șef al Facultății de Drept.


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.