Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității „Al. I. Cuza” din Iași a inițiat constituirea rețelei naționale ELSA Rep. Moldova, precum și a grupurilor locale din centrele universitare Chișinău, Bălți și Cahul
09.06.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În perioada 4-6 iunie 2014, o delegație a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași s-a deplasat la Facultățile de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova, a Universității „Alecu Russo” din Bălți și a Universității „Bogdan Petriceicu Hașdeu”din Cahul, participând la următoarele activități:

– 4 iunie 2014/orele 11:00-13:00 – constituirea grupului ELSA Bălți, parte a rețelei naționale ELSA Republica Moldova. Alături de studenții și reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității „Alecu Russo” din Bălți la eveniment au mai participat prof. univ. dr. Gheorghe Popa, rectorul Universității, prof. univ. dr. Ina Odinokaia, prodecan al Facultății de Drept, lect. univ. dr. Ion Dănoi, precum și prof. univ. dr. Mihai Baciu, consulul general al României la Bălți.

– 4 iunie/ orele 15:00-17:00 – constituirea rețelei naționale ELSA Republica Moldova, precum și a grupului local ELSA Chișinău. Alături de studenții și reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat din Republica Moldova, la eveniment a participat și conf. univ.dr. Sergiu Băeșu, decanul Facultății de Drept.

– 5 iunie / orele 13:00-15:00 – constituirea grupului local ELSA Cahul, parte a rețelei naționale ELSA Republica Moldova. Alături de studenții și reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității “Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, la eveniment au participat și prof. univ. dr. Andrei Popa, rectorul Universității, prof. univ. dr. Vladimir Chironache, decanul Facultății de Drept și prof. univ. dr. Igor Sevcenco.

În cadrul sesiunii de comunicări științifice „Perspectivele și problemele integrării în Spațiul European al Învățământului superior”, prof. univ. dr. Tudorel TOADER a prezentat evoluțiile recente din învățământul juridic.

Delegația Facultății de Drept a participat și la festivitățile de aniversare a 15 ani de la înființarea Universității „Bogdan Petriceicu Hașdeu”din Cahul.

European Law Students’ Association – ELSA, este cea mai mare asociație internațională a studenților la drept ce numără peste 38.000 de membri din întreaga Europă și are ca scop promovarea înțelegerii reciproce, dezvoltarea educației juridice dar și responsabilizarea socială a viitorilor juriști, studenți la drept.

Delegația Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a fost formată din prof. univ. dr. Tudorel TOADER, decanul Facultății de Drept și Judecător al Curții Constituționale a României, Luca CIUBOTARU, reprezentantul studenților din ciclul de licență, Valentina CRIVĂȚ, reprezentant al studenților masteranzi, Mădălina JUNCU, președinte ELSA Iași, Olga PROCOPII, reprezentanta studenților din Republica Moldova, precum și Costel PALADE, administrator șef al Facultății de Drept.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate