Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Notarii despre ce inseamna sa semnezi ca notarul
30.01.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ca urmare a declaratiei presedintelui Traian Basescu cu ocazia participarii la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii din 7 ianuarie a.c. la care a afirmat ca nu semneaza "ca notarul" cu referire la numirea Noricai Nicolai in functia de ministru al Justitiei, Consiliul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania a trimis o adresa (3 pagini) presedintelui Romaniei.

"Dorim, Excelenta, ca prin acest material sa va facem o succinta prezentare a rolului si importantei notarilor in societate, sperand ca, prin demersul nostru sa va prezentam o imagine corecta asupra profesiei de notar in Romania." se arata in scrisoare.

In incheiere, Consiliul Uniunii adreseaza presedintelui Basescu invitatia de a participa la sedintele Consiliului General al Uniunii Internationale a Notarului ce se va desfasura la Bucuresti in perioada 11-15 iunie a.c.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate