Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

Squire Sanders, rețeaua din care face parte VOICU & FILIPESCU, fuzionează cu Patton Boggs și ajunge la 1.500 avocați


11 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Fuziuni și achiziții, SELECTED

Squire Sanders și Patton Boggs și-au anunțat recent finalizarea fuziunii sub denumirea Squire Patton Boggs. Entitatea nou creată numără 1.500 avocați în 44 de birouri din 21 de țări, cifre care o plasează în top 25 firme la nivel global, după numărul de avocați și pe locul 8 după numărul de țări în care este prezentă, conform The American Lawyer 2013 Global 100. Totodată, firma va fi unul dintre principalii 10 jucători din Washington DC și unul dintre cei mai importanți din Statele Unite ale Americii.

Voicu & Filipescu este biroul afiliat independent al Squire Sanders în România, în baza unei asocieri încheiate în anul 2001. În virtutea acestei relații, firma română a avut acces la o serie de proiecte importante în regiune și beneficiază de sprijinul unei rețele puternice în proiectele internaționale ale clienților săi.

“Avem o lungă relație de colaborare cu Squire Sanders, stabilită curând după înființarea VOICU & FILIPESCU. Cu toate că promovăm cu discreție și nu facem paradă de această afiliere, ne simțim aproape de echipa partenerului nostru global și ne bucură această nouă dezvoltare a sa.”, a declarat Daniel Voicu – managing partner VOICU & FILIPESCU.

Squire, Sanders & Dempsey a fost înființată în Clevland în 1890 și și-a schimbat denumirea în Squire Sanders în anul 2011, ca urmare a fuziunii cu firma britanică Hammonds. Anterior fuziunii de luna aceasta, Squire Sanders era una dintre cele mai puternice firme din lume, cu aproximativ 1.300 avocați în 39 de birouri din 19 țări și având o abordare full service în domeniul dreptului afacerilor, în timp ce Patton Boggs era o firmă de top în politici publice, litigii și dreptul afacerilor, cu birouri în 9 locații din Statele Unite ale Americii și Orientul Mijlociu.

Despre VOICU & FILIPESCU

VOICU & FILIPESCU este una dintre cele mai importante firme de avocatură de business din România în privinţa cifrei de afaceri și a poziției pe piață. În prezent, echipa firmei include 50 avocați, consultanți și angajați, experienţa avocaţilor VOICU & FILIPESCU primind recunoaștere locală și internațională din partea organismelor specializate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică