PwC şi-a ales un nou CEO în Europa Centrală şi de Est şi a numit trei noi parteneri în România


12 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Partenerii PwC şi-au desemnat un nou CEO regional precum şi o nouă echipă de conducere pentru reţeaua de firme din Europa Centrală şi de Est (CEE). Schimbarea se va produce începând cu 1 iulie 2014. Reţeaua de firme PwC din Europa Centrală şi de Est are 8000 de angajaţi în 52 de birouri din 29 de ţări din întreaga regiune (vedeţi mai jos lista tuturor ţărilor incluse în reţeaua PwC CEE).

Olga Grygier-Siddons_PwC_2

Olga Grygier-Siddons

Olga Grygier-Siddons va deveni noul CEO al PwC Europa Centrală şi de Est (CEE), iar noul centru regional va fi la Varşovia. Ea preia şefia PwC CEE de la Mike Kubena, care a avut două mandate de 4 ani ca CEO PwC CEE, numărul maxim de mandate permise de statutul firmei. Olga Grygier-Siddons a fost aleasă de partenerii PwC din regiune şi va deveni prima femeie şi totodată primul nativ din regiune care va ocupa această funcţie.

„Aceasta este o mare onoare pentru mine şi mă voi strădui să întăresc poziţia de lider al PwC în Europa Centrală şi de Est. Climatul de afaceri în regiunea noastră este dificil, însă oferă totodată şi oportunităţi atrăgătoare. Prin combinaţia dintre relaţiile cu clienţii din regiune şi puterea reţelei noastre globale, avem posibilitatea de a ne ajuta clienţii să valorifice aceste oportunităţi şi să-şi gestioneze problemele complexe de afaceri”, a declarat Olga Grygier-Siddons.

Olga Grygier-Siddons a fost numită Managing Partner al PwC Polonia în 2009. Sub conducerea ei, firma din Polonia a crescut la 1800 de profesionişti şi şi-a sporit veniturile cu 30%. Firma şi-a întărit de asemenea poziţia pe piaţă şi a făcut investiţii semnificative – deschizându-şi o firmă de avocatură, un birou de brokeraj, un birou la Łódź şi un centru de servicii externalizate la Katowice. Înainte de acest mandat, ea a condus timp de 5 ani departamentul de consultanţă pentru management al PwC Polonia.  Olga s-a alăturat PwC în 1991 şi are o vastă experienţă în consultanţa oferită guvernelor şi companiilor internaţionale energetice şi de infrastructură. Olga este măritată şi are doi copii.

Ken Spiteri

Kenneth Spiteri

În România, începând cu 1 iulie 2014, Kenneth Spiteri va deveni noul lider al Departamentului de Audit, după pensionarea lui John Webster. Kenneth s-a alăturat firmei în urmă cu 21 de ani şi a devenit partener în 2008. El s-a mutat din Malta în România în 1998. Kenneth este partener responsabil de sectorul auto, farmaceutic şi FMCG, îndeosebi pentru companiile multinaţionale, dar de-a lungul timpului a lucrat şi pentru multe companii antreprenoriale româneşti şi companii cu capital de stat. În ultimii ani, Kenneth a fost responsabil de coordonarea activităţii de resurse umane în toată Europa Centrală şi de Est şi de managementul riscului în Europa de Sud-Est.

De asemenea, începând cu 1 iulie 2014 vor fi promovaţi trei noi parteneri în cadrul PwC România.

Monica Biota

Monica Biota

Monica Biota va deveni partener de audit responsabilă de biroul din Timişoara. Pe lângă serviciile livrate clienţilor din Timişoara şi din regiune, ea va fi responsabilă şi de conducerea biroului, de atragerea de noi clienţi şi de generarea unei creşteri profitabile, precum şi de recrutarea şi dezvoltarea echipei. Ca partener, Monica se va concentra pe dezvoltarea relaţiei cu companiile antreprenoriale româneşti. Monica este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi membră a Camerei Auditorilor Financiari din România şi a ACCA.

Diana Coroaba

Diana Coroaba

Diana Coroabă va conduce echipa de servicii de consultanţă fiscală şi juridică pentru sectorul financiar şi va fi co-lider al echipei de servicii de taxe şi impozite indirecte din România. Ea a avut un rol major în dezvoltarea acestor linii de servicii prin construirea unor relaţii excelente de afaceri cu executivii de top, precum şi prin creşterea profilului PwC în sectorul financiar. Diana va dezvolta noi servicii şi produse de consultanţă pentru bănci şi societăţile de asigurări folosind cele mai bune practici PwC din domeniu. Ea este consultant fiscal autorizat.

Francesca Postolache

Francesca Postolache

Francesca Postolache va deveni partener de audit în România, acolo unde va lucra atât pentru companii multinaţionale, cât şi pentru companiile antreprenoriale româneşti. Ea va conduce echipa de audit din Republica Moldova, ţara sa de origine. Francesca va coordona eforturile de atragere a clienţilor şi de dezvoltare a serviciilor PwC din sectorul imobiliar şi cel al centrelor de servicii externalizate (SSC) din România. De asemenea, Francesca va conduce centrul de formare profesională The Academy at PwC în România şi va consolida această linie de afaceri. Ea are un doctorat în analiză financiară şi este membru al ACCA şi al Camerei Auditorilor din România.

„La PwC oferim oportunităţi excepţionale de carieră angajaţilor noştri. Sunt foarte mândru să văd că din 22 de noi parteneri PwC promovaţi în toate ţările din Europa Centrală şi de Est, 3 sunt din România şi încântat de faptul că sunt femei şi mame în acelaşi timp. Acest lucru arată angajamentul PwC pentru egalitatea de oportunităţi şi diversitate, precum şi eforturile noastre continue de a investi în dezvoltarea durabilă a afacerilor noastre din România”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România.

Despre PwC CEE

PwC Europa Centrală şi de Est (PwC CEE) este o reţea de firme, constând din entităţi juridice separate în concordanţă cu regulamentele şi prevederile legale locale. PwC este singura firmă de servicii profesionale care are o reţea integrată de firme în statele din Europa Centrală şi de Est şi din Comunitatea Statelor Independente, incluzând: Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Estonia, Georgia, Ungaria, Kazakhstan, Kosovo, Kyrgyzstan, Letonia, Lituania, Macedonia, Republica Moldova, Mongolia, Montenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turkmenistan, Ucraina, şi Uzbekistan.

Despre PwC

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 184.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul oficial.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii