Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Numiri în funcții de conducere în cadrul aparatului propriu
13.06.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 10 iunie 2014, numirea în funcţia de director adjunct – Direcţia legislaţie, documentare şi contencios din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, pe o perioadă de trei ani, a Andreei Simona Uzlău, judecător la Curtea de Apel Bucureşti și încetarea detaşării acesteia din funcţia de şef al Serviciului legislaţie şi documentare, delegată în funcţia de director adjunct al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios, începând cu aceeași dată.

Plenul a mai hotărât numirea în funcţia de şef serviciu – Serviciul resurse umane pentru instanţele judecătoreşti din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii – pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 10 iunie 2014, a Cristinei Alexandra Pera, consilier juridic – personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor, delegată în funcţia de şef al Serviciului resurse umane pentru instanţele judecătoreşti.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate