Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Promoția 1989 a Facultății de Drept a Universității de Drept. 25 de ani de la absolvire. Mesaj de mulțumire
15.06.2014 | Rodica Aida POPA

JURIDICE - In Law We Trust

Promoția 1985-1989 a Facultății de Drept din cadrul Universității București mulțumește dascălilor minunați și tuturor celor care au făcut posibilă bucuria revederii vineri, 13 iunie 2014, cu ocazia celor 25 de ani de la absolvirea facultății.

Amintirile și cuvintele rostite au vibrat în Amfiteatrul Nicole Titulescu al facultății dând un nou sens existenței noastre astăzi celor care participăm împreună la formarea unei mentalități în justiție.

Clipe de recunoștință profesorilor și colegilor care au dispărut din rândul nostru și care ne-au marcat viața prin existența lor.

Judecători, procurori, avocați, notari, profesori, într-un cuvânt formatori în educație, moderație, responsabilitate marcăm fiecare clipă prin ceea ce am dobândit de la dascălii noștri, dăruind mai departe ceea ce cu generozitate am primit.

Tradiția ideii de dreptate continuă în arc peste timp înnobilată prin educația constantă a vieții, a cunoașterii profesionale, spirituale și umanitate, în fiecare act de justiție pe care îl practicăm, indiferent de specificul profesiei juridice pe care o exercităm.

judecător Rodica Aida POPA
Secția penală a Înaltei Curți de Casație și Justiție

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.