Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Promoția 1989 a Facultății de Drept a Universității de Drept. 25 de ani de la absolvire. Mesaj de mulțumire
15.06.2014 | Rodica Aida POPA


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Promoția 1985-1989 a Facultății de Drept din cadrul Universității București mulțumește dascălilor minunați și tuturor celor care au făcut posibilă bucuria revederii vineri, 13 iunie 2014, cu ocazia celor 25 de ani de la absolvirea facultății.

Amintirile și cuvintele rostite au vibrat în Amfiteatrul Nicole Titulescu al facultății dând un nou sens existenței noastre astăzi celor care participăm împreună la formarea unei mentalități în justiție.

Clipe de recunoștință profesorilor și colegilor care au dispărut din rândul nostru și care ne-au marcat viața prin existența lor.

Judecători, procurori, avocați, notari, profesori, într-un cuvânt formatori în educație, moderație, responsabilitate marcăm fiecare clipă prin ceea ce am dobândit de la dascălii noștri, dăruind mai departe ceea ce cu generozitate am primit.

Tradiția ideii de dreptate continuă în arc peste timp înnobilată prin educația constantă a vieții, a cunoașterii profesionale, spirituale și umanitate, în fiecare act de justiție pe care îl practicăm, indiferent de specificul profesiei juridice pe care o exercităm.

judecător Rodica Aida POPA
Secția penală a Înaltei Curți de Casație și Justiție

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate