Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Deschiderea unui nou an școlar la Școala Națională de Grefieri
17.06.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Școala Națională de Grefieri va organiza pe 23 iunie 2014, deschiderea oficială a anului școlar 2014, numărul mare al candidaților, peste 1170, care au concurat pentru ocuparea celor 140 de locuri, demonstrând din nou buna reputație a instituției, potrivit unui comunicat.

Instituția de formare a grefierilor urmărește ca în anul curent să pună accent pe dezvoltarea motivaţiilor şi a aptitudinilor necesare exercitării profesiei, însuşirea cunoştinţelor şi formarea deprinderilor necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor specifice, în lumina noilor modificări legislative precum şi a preconizatului transfer de atribuţii de la judecător la grefier. De asemenea, SNG va continua apropierea de INM, în vederea implementării de activități comune de formare inițială, care să contribuie la creșterea calității și eficienței actului de justiție, prin întărirea echipei magistrat-grefier.

Școala Națională de Grefieri a demonstrat în cei 15 ani de activitate că este o instituție de formare puternică, făcând ca România să devină o ţară cu tradiţie în domeniul formării grefierilor.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti