« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Deschiderea unui nou an școlar la Școala Națională de Grefieri
17.06.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Școala Națională de Grefieri va organiza pe 23 iunie 2014, deschiderea oficială a anului școlar 2014, numărul mare al candidaților, peste 1170, care au concurat pentru ocuparea celor 140 de locuri, demonstrând din nou buna reputație a instituției, potrivit unui comunicat.

Instituția de formare a grefierilor urmărește ca în anul curent să pună accent pe dezvoltarea motivaţiilor şi a aptitudinilor necesare exercitării profesiei, însuşirea cunoştinţelor şi formarea deprinderilor necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor specifice, în lumina noilor modificări legislative precum şi a preconizatului transfer de atribuţii de la judecător la grefier. De asemenea, SNG va continua apropierea de INM, în vederea implementării de activități comune de formare inițială, care să contribuie la creșterea calității și eficienței actului de justiție, prin întărirea echipei magistrat-grefier.

Școala Națională de Grefieri a demonstrat în cei 15 ani de activitate că este o instituție de formare puternică, făcând ca România să devină o ţară cu tradiţie în domeniul formării grefierilor.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.