Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Adunarea Generală aniversară a Reţelei Europene a Consiliilor Judiciare
17.06.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 16 iunie 2014, un comunicat privind participarea reprezentaților CSM la Adunarea Generală aniversară a Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ), ce a avut loc în perioada 11-13 iunie 2014, la Roma.

În cadrul Adunării Generale, membrii RECJ au adoptat Declaraţia de la Roma, prin care se constată progresele realizate de RECJ în cei 10 ani de activitate. Totodată, prin acest document se dorește continuarea activităţii de susţinere a consiliilor judiciare de cooperare cu Comisia Europeană, instituție reprezentată la această adunare de Françoise Le Bail, director general al DG Justice, şi cu alte organizaţii europene privind justiţia.

Consiliul Superior al Magistraturii din România, membru al RECJ din anul 2007, a fost ales pentru a treia oară consecutiv membru în Comitetul Executiv al Reţelei Europene a Consiliilor Judiciare.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.