Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM. Adunarea Generală aniversară a Reţelei Europene a Consiliilor Judiciare


17 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 16 iunie 2014, un comunicat privind participarea reprezentaților CSM la Adunarea Generală aniversară a Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ), ce a avut loc în perioada 11-13 iunie 2014, la Roma.

În cadrul Adunării Generale, membrii RECJ au adoptat Declaraţia de la Roma, prin care se constată progresele realizate de RECJ în cei 10 ani de activitate. Totodată, prin acest document se dorește continuarea activităţii de susţinere a consiliilor judiciare de cooperare cu Comisia Europeană, instituție reprezentată la această adunare de Françoise Le Bail, director general al DG Justice, şi cu alte organizaţii europene privind justiţia.

Consiliul Superior al Magistraturii din România, membru al RECJ din anul 2007, a fost ales pentru a treia oară consecutiv membru în Comitetul Executiv al Reţelei Europene a Consiliilor Judiciare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică