Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Adunarea Generală aniversară a Reţelei Europene a Consiliilor Judiciare
17.06.2014 | JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 16 iunie 2014, un comunicat privind participarea reprezentaților CSM la Adunarea Generală aniversară a Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ), ce a avut loc în perioada 11-13 iunie 2014, la Roma.

În cadrul Adunării Generale, membrii RECJ au adoptat Declaraţia de la Roma, prin care se constată progresele realizate de RECJ în cei 10 ani de activitate. Totodată, prin acest document se dorește continuarea activităţii de susţinere a consiliilor judiciare de cooperare cu Comisia Europeană, instituție reprezentată la această adunare de Françoise Le Bail, director general al DG Justice, şi cu alte organizaţii europene privind justiţia.

Consiliul Superior al Magistraturii din România, membru al RECJ din anul 2007, a fost ales pentru a treia oară consecutiv membru în Comitetul Executiv al Reţelei Europene a Consiliilor Judiciare.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.