Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

CE. Banca Europeană de Investiţii sprijină IMM-urile şi întreprinderile cu capitalizare medie din România
17.06.2014 | Adina-Elena OPREA


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În scopul finanţării investiţiilor solide, Banca Europeană de Investiţii (BEI) a aprobat acordarea unui împrumut de 50 de milioane de euro pentru finanţarea proiectelor promovate de întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi de întreprinderile cu capitalizare medie din domeniul agriculturii, industriei şi serviciilor din România, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.

Din suma acordată, se preconizează că un procent de aproximativ 70% va fi destinat finanţării proiectelor IMM-urilor, în timp ce întreprinderile cu capitalizare medie vor beneficia de circa 30% din valoare. Totodată, împrumutul urmează să fie combinat cu Facilitatea de finanţare a IMM-urilor, un program comun al BEI şi al Comisiei Europene care îmbină împrumuturile BEI şi ajutoarele nerambursabile ale Comisiei pentru a îmbunătăţi capacitatea şi infrastructura de creditare pentru IMM-uri.

Cât priveşte rezultatul previzionat, vicepreşedintele BEI apreciază că acest împrumut va facilita accesul IMM-urilor şi întreprinderilor cu capitalizare medie române active în sectoarele agriculturii, industriei şi serviciilor din România, sprijinind astfel creşterea economică şi crearea de noi locuri de muncă.

Împrumutul va fi derulat prin intermediul UniCredit Leasing Corporation din România.

Adina Elena OPREA
Junior Lawyer D&B David şi Baias

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate