Varia
JURIDICE

Practică competitivă pentru viitor în domeniul Științelor Juridice. Competenţe practice şi abilități necesare pentru o mai bună inserție pe piața muncii a viitorilor absolvenți de învățământ superior


18 iunie 2014 | Mihaela PRUNĂ
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane vă invită la lansarea proiectului Practică competitivă pentru viitor în domeniul Științelor Juridice pe care Universitatea Româno-Americană, îl derulează în perioada mai 2014 – august 2015, în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc vineri, 20 iunie 2014, în Sala Senatului Universității Româno-Americane – Bulevardul Expoziției nr.1B, sector 1, București, între orele 11:00 și 13:00. Înregistrarea participanților se va face începând cu ora 10:30.

Prin implementarea proiectului se urmărește sprijinirea tranziției de la școală la viața activă pentru un număr de 355 studenți, prin desfășurarea de activități de consiliere și orientare profesională, și optimizarea stagiilor de pregătire practică din domeniul științelor juridice, în scopul unei mai bune inserții pe piața muncii.

Cu această ocazie, vă invităm la prezentarea activităţilor şi a obiectivelor proiectului, și în acelaşi timp, să participaţi şi la lansarea unui dialog pe tema „Competenţe practice şi abilități necesare pentru o mai bună inserție pe piața muncii a viitorilor absolvenți de învățământ superior„.

Acest dialog este important pentru că reunește, pe de o parte, două instituții importante de învățământ superior din România, dar, pe de altă parte și autorități publice locale, mass-media locală, organizații profesionale, angajatori publici și privați din domeniul juridic, precum și alți factori co-interesați, ce vor contribui la punerea în practică a proiectului.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la acest eveniment până miercuri, 18 iunie 2014, pe adresa de e-mail : practica.drept.2014@gmail.com

Pentru detalii și informații suplimentare, vă puteți adresa domnului Robert Mihai Popescu – Responsabil tehnic proiect, tel. 0722 571 199, e-mail : practica.drept.2014@gmail.com.

Conf. univ. dr. Mihaela Florentina PRUNĂ
Manager proiect

Investeşte în oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Axa prioritară: 2. Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii
Domeniul major de intervenţie: 2.1. Tranziția de la școală la o viața activă
Titlul proiectului: „Practică competitivă pentru viitor în domeniul Științelor Juridice′′
Cod Contract: POSDRU/161/2.1/G/ 139724
Beneficiar: Universitatea Româno-Americană

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro