Varia
JURIDICE

Practică competitivă pentru viitor în domeniul Științelor Juridice. Competenţe practice şi abilități necesare pentru o mai bună inserție pe piața muncii a viitorilor absolvenți de învățământ superior
18.06.2014 | Mihaela PRUNĂ

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane vă invită la lansarea proiectului Practică competitivă pentru viitor în domeniul Științelor Juridice pe care Universitatea Româno-Americană, îl derulează în perioada mai 2014 – august 2015, în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc vineri, 20 iunie 2014, în Sala Senatului Universității Româno-Americane – Bulevardul Expoziției nr.1B, sector 1, București, între orele 11:00 și 13:00. Înregistrarea participanților se va face începând cu ora 10:30.

Prin implementarea proiectului se urmărește sprijinirea tranziției de la școală la viața activă pentru un număr de 355 studenți, prin desfășurarea de activități de consiliere și orientare profesională, și optimizarea stagiilor de pregătire practică din domeniul științelor juridice, în scopul unei mai bune inserții pe piața muncii.

Cu această ocazie, vă invităm la prezentarea activităţilor şi a obiectivelor proiectului, și în acelaşi timp, să participaţi şi la lansarea unui dialog pe tema „Competenţe practice şi abilități necesare pentru o mai bună inserție pe piața muncii a viitorilor absolvenți de învățământ superior„.

Acest dialog este important pentru că reunește, pe de o parte, două instituții importante de învățământ superior din România, dar, pe de altă parte și autorități publice locale, mass-media locală, organizații profesionale, angajatori publici și privați din domeniul juridic, precum și alți factori co-interesați, ce vor contribui la punerea în practică a proiectului.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la acest eveniment până miercuri, 18 iunie 2014, pe adresa de e-mail : practica.drept.2014@gmail.com

Pentru detalii și informații suplimentare, vă puteți adresa domnului Robert Mihai Popescu – Responsabil tehnic proiect, tel. 0722 571 199, e-mail : practica.drept.2014@gmail.com.

Conf. univ. dr. Mihaela Florentina PRUNĂ
Manager proiect

Investeşte în oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Axa prioritară: 2. Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii
Domeniul major de intervenţie: 2.1. Tranziția de la școală la o viața activă
Titlul proiectului: „Practică competitivă pentru viitor în domeniul Științelor Juridice′′
Cod Contract: POSDRU/161/2.1/G/ 139724
Beneficiar: Universitatea Româno-Americană

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.