« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Plenul CSM ref. suspendarea mandatului funcției de conducere pe durata delegării magistratului. UPDATE: Hotărârea Plenului
12.08.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

12 august 2014: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 5 august 2014, hotărârea adoptată de Plen cu privire la suspendarea mandatului funcției de conducere pe durata delegării unui magistrat.

Plenul, analizând dispozițiile legale în vigoare, respectiv prevederile Legii nr. 303/2004 și ale Codului Muncii, a hotărât că pe durata delegării unui magistrat la o altă instanță sau parchet nu operează suspendarea duratei funcției de conducere în care a fost numit judecătorul sau procurorul respectiv.

***

20 iunie 2014: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dispus în ședința de miercuri, 18 iunie 2014, adoptarea unei hotărâri de principiu în sensul că pe durata delegării unui magistrat la o altă instanţă sau parchet nu operează suspendarea duratei mandatului funcţiei de conducere în care a fost numit judecătorul sau procurorul respectiv.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.