Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

VASS Lawyers numește un nou partener și consolidează practicile de achiziții publice și concurență
14.05.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Bianca Bello este noul partener al firmei VASS Lawyers și coordonatorul echipei de consultanță, fiind specializată în achiziții publice, tranzacții comerciale, concurență și ajutoare de stat. Această decizie corespunde evoluției constante înregistrate de casa de avocatură în cei cinci ani de activitate, culminând, în 2014, cu poziționarea pe locul I în clasamentul Legal 500 pentru domeniul parteneriate public-private și achiziții publice din România.

Bianca Bello s-a numărat printre primii membri ai echipei VASS Lawyers și a contribuit activ la creșterea casei de avocatură. Experiența vastă și cunoștințele sale elitare au fost puse în valoare în proiecte complexe cu miză de până la 480 de milioane de Euro, derulate pentru importante companii din domeniul serviciilor, infrastructurii, utilităților, energiei și resurselor naturale. De altfel, rezultatele obținute de echipa VASS Lawyers au fost recunoscute și pe plan internațional, Legal 500, Corporate Intl Magazine Global Award și ACQ Country Awards, desemnând firma de avocatură în mod constant ca firmă de top în domeniile achizițiilor publice și concurenței.

“Promovarea ca partener a Biancăi Bello este un pas firesc în maturizarea firmei și continuă procesul de consolidare și extindere a echipei. De altfel, în 2013, am angajat noi avocați litiganți și avocați stagiari și nu ne vom opri aici. Avem privilegiul să colaborăm cu societăți de top, ceea ce ne impulsionează să inovăm și să ne dezvoltăm pentru a asigura nivelul de excelență cu care i-am obișnuit. Mă bucur să am alături de mine, ca și Partener, un avocat excepțional și un om deosebit” Iulia Vass, Managing Partner VASS Lawyers.

Bianca Bello este licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității București și a Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene, Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne. În anul 2008, Bianca a urmat cursurile unui Masterat în Dreptul Afacerilor în cadrul Facultății de Drept, Universitatea București.

Despre VASS Lawyers

VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piața avocaturii din România, oferind clienților săi servicii profesioniste și competitive în domeniile achiziții publice, parteneriate public-private, litigii & arbitraj, societăți comerciale, relații de muncă, concurență, tranzacții imobiliare, contracte comerciale sau imigrare.

VASS Lawyers a câștigat încă de la început aprecierea forumurilor internaționale și locale, fiind desemnată ca firmă de top în domeniul achizițiilor publice și parteneriatelor public private de către Legal 500, Corporate Intl Magazine Global Award, ACQ Country Awards, Global Law Experts și AvocatNet. Mai mult, VASS Lawyers susține dezvoltarea unor proiecte de succes prin menținerea unui dialog permanent cu mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul blogului dedicat achizițiilor publice, www.avocat-achizitii-publice.ro, și a celui dedicat parteneriatelor public-private, www.ppp-romania.eu, firma de avocatură pune la dispoziția oricărei persoane interesate noutăți relevante privind modificări legislative, cursuri, studii, cărți, reviste, opinii, articole de specialitate.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti