Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

INM. Concursul de referate privind jurisprudenţa CEDO. Rezultatele ediției a X-a


23 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 19 iunie 2014, un comunicat cu privire la a zecea ediție a concursului de referate privind jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului pentru auditorii de justiţie, ce a avut loc miercuri, 18 iunie.

Juriul a fost format din:
– profesor univ. dr. Valeriu Stoica – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti;
Csaba Ferenc Asztalos – Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării;
– judecător Victor Horia Dimitrie Constantinescu – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.

Premiul pentru cea mai bună prezentare  a fost acordat auditorului de justiţie Stela Pelican (pentru referatul cu tema Asigurarea termenului rezonabil în procesul civil. Sarcina judecătorului naţional: între standardul convenţional şi alte riscuri, lucrare realizată sub coordonarea formatorului Beatrice Ramașcanu);
Premiul pentru cea mai bună lucrare scrisă a fost acordat auditorului de justiţie Ioana Maria Cîmpean (pentru lucrarea cu tema Garanțiile diplomatice și protecția drepturilor omului, lucrare realizată sub coordonarea formatorului Roxana Rizoiu).

Candidaţii premiaţi vor avea posibilitatea efectuării unui stagiu la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg după absolvirea cursurilor Institutului Naţional al Magistraturii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri