Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Despre tehnica și arta convingerii instanței
23.06.2014 | Andrei SĂVESCU

După părerea mea, cartea Convinge judecătorul. Despre tehnica și arta convingerii instanței este una foarte curajoasă. Un fost judecător dezvăluie adevăruri adesea delicate din intimitatea gândirii judecătorilor. Lucrarea este indiscutabil folositoare. Unele abordări pot fi puncte de plecare pentru discuții…

În mod sigur este o lucrare care nu poate să lipsească din biblioteca avocaților pledanți. Probabil va fi best-seller în anul 2014. Mi-a plăcut foarte mult felul în care este scrisă. Dar asta nu m-a surprins, pentru că îmi place de multă vreme cum scrie Adrian Neacșu.

În concluzie, este o lucrare remarcabilă, care sunt convins că va rămâne  un reper în lumea cărților pentru profesioniștii dreptului.

dr. Andrei SĂVESCU, iLwT
Coordonator JURIDICE.ro


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.