Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Ziua avocatului român sărbătorită la Râmnicu Vâlcea – 24 iunie 2014
23.06.2014 | Monica LIVESCU


Baroul Vâlcea organizează sărbătorirea “Zilei Avocatului Român” prin seminarul “Starea profesiei de avocat”, o dezbatere fără restricții și fără prejudecăți despre starea profesiei de azi, legislația acesteia și relaționarea cu sistemul de justiție și celelalte profesii juridice.

Invitat: redactorul șef al Revistei „Pandectele Romane”, av. Adrian Toni Neacșu, autorul cărții eveniment ”Convinge judecătorul. Despre tehnica și arta convingerii instanței

Evenimentul va avea loc pe 24 iunie 2014, orele 14:00-15:30, la Biblioteca județeană ”Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea.

Monica LIVESCU
Decan Baroul Vâlcea

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate