TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII şi IPP lansează ”Hotărâri ale instanţelor de judecată în cauze privind corecţii financiare în proiectele cu finanţare din fonduri structurale”, vol. II / 26 iunie 2014, București
25.06.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Cu scopul de a preveni în exerciţiul financiar următor al UE multiplicarea situaţiilor constând în corecţii financiare aplicate proiectelor din fonduri structurale implementate de autorităţile publice locale, ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII şi Institutul pentru Politici Publice (IPP) lansează al II-lea volum din colecţia vizând absorbţia fondurilor structurale: Hotărâri ale instanţelor de judecată în cauze privind corecţii financiare în proiectele cu finanţare din fonduri structurale, pentru îmbunătăţirea activităţii de audit/management la nivelul autorităţilor competente.

Evenimentul, care se bucură de prezenţa Primarilor municipiilor reşedinţă de judeţ, ai altor municipii şi oraşe respectiv de cea a Preşedinţilor şi Vicepreşedinţilor Consiliilor Judeţene alături de reprezentanţi ai Ministerelor gestionând Programele Operaţionale în cadrul cărora autorităţile locale au avut proiecte eligibile în prezentul exerciţiu financiar, va avea loc joi, 26 iunie a.c. de la orele 11:30, la Palatul Cesianu-Racoviţă/Galeriile Artmark, din Str. C.A. Rosetti nr. 5, Bucureşti. Au fost invitaţi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), ai Autorităţii de Audit, ai Institutului Naţional de Magistratură, ai Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România precum şi ai cabinetelor de avocaţi.

Volumul prezintă peste 100 de hotărâri ale instanţelor de judecată (aflate în diferite stadii procesuale) pe marginea litigiilor aferente acestui exerciţiu financiar al UE. Lansarea lui continuă eforturile de îmbunătăţire a colaborării dintre autorităţile locale şi cele centrale în procesul de absorbţie şi gestionare a fondurilor structurale, eforturi aduse în spaţiul public anul trecut de către cei doi parteneri alături de Asociaţia Municipiilor din România (AMR) prin publicarea volumului dedicat prezentării a 100 de situaţii de corecţii financiare aplicate de Autorităţile de Management.

Lansarea acestui al II-lea volum despre hotărârile instanţelor va include şi o dezbatere asupra temei corecţiilor financiare din fonduri structurale cu participanţii la eveniment.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate