Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Best Lawyers in Romania 2014-2015: Ţuca Zbârcea & Asociaţii primeşte 16 recomandări individuale şi două titluri „Avocatul Anului”


26.06.2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Cea mai recentă ediţie a ghidului dedicat României, lansat ieri de publicaţia americană „Best Lawyers”, nominalizează 112 avocaţi din Bucureşti în 20 de arii de practică. În premieră pentru România, ghidul american a conferit şi distincţia „Avocatul Anului”.

„Best Lawyers” este publicaţia cu cea mai îndelungată tradiţie în inventarierea performerilor în diverse domenii ale dreptului din peste 65 de jurisdicţii. Nominalizările reflectă opiniile membrilor comunităţii juridice, culese în cadrul unui amplu sondaj privind cei mai buni avocaţi din jurisdicţia respectivă.

Catalin Baiculescu_Tuca Zbarcea & Asociatii

Cătălin Băiculescu

În total, 112 avocaţi din Bucureşti au fost incluşi pe lista avocaţilor români de top, cele mai multe recomandări primindu-le ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, cu un total de 16 experţi evidenţiaţi în peste jumătate din ariile supuse investigaţiei. Casa de avocatură a întrunit cele mai multe nominalizări prin avocaţii Cătălin Băiculescu, Florentin Ţuca, Cornel Popa şi Gabriel Zbârcea. De asemenea, alţi 12 parteneri ai firmei au fost recomandaţi în 13 domenii de practică, în baza voturilor atribuite de confraţi în cadrul procesului de nominalizare, şi anume: Ştefan Damian, Sorin Vlădescu, Răzvan Gheorghiu-Testa, Ciprian Dragomir, Robert Roşu, Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Raluca Vasilache, Oana Ureche, Dan Borbely, Mihai Dudoiu şi Irina Moinescu.

Florentin Tuca_Tuca Zbarcea & Asociatii

Florentin Țuca

Mai mult, ghidul american şi-a desemnat, pentru prima oară, avocaţii anului în România, conferind înalta distincţie „Avocatul Anului”/”Lawyer of the Year” lui Florentin Ţuca şi Cătălin Băiculescu, pentru expertiza în Drept comercial şi, respectiv, Fuziuni şi Achiziţii. Potrivit reprezentanţilor „Best Lawyers”, acest premiu revine unui avocat pentru o singură arie de practică din fiecare comunitate juridică. Mai mult, „Avocatul Anului” a cumulat cel mai mare număr de voturi în domeniul de activitate respectiv, fiind totodată inclus pe lista experţilor recomandaţi de Best Lawyers. Este pentru prima dată când oferim aceste distincţii în România”, a precizat Kristen Greer, Research Manager al ghidului american.

”Best Lawyers” 2014-2015 prezintă lista celor mai buni avocaţi din România, care activează în 20 domenii de practică, precum şi starurile anului în aceste arii. Metodologia utilizată de editorii ”Best Lawyers” conferă consistenţă şi transparenţă procesului de evaluare, includerea în ghid făcându-se în funcţie de numărul de voturi din partea confraţilor respondenţi.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro