« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Best Lawyers in Romania 2014-2015: Ţuca Zbârcea & Asociaţii primeşte 16 recomandări individuale şi două titluri „Avocatul Anului”
26.06.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Cea mai recentă ediţie a ghidului dedicat României, lansat ieri de publicaţia americană „Best Lawyers”, nominalizează 112 avocaţi din Bucureşti în 20 de arii de practică. În premieră pentru România, ghidul american a conferit şi distincţia „Avocatul Anului”.

„Best Lawyers” este publicaţia cu cea mai îndelungată tradiţie în inventarierea performerilor în diverse domenii ale dreptului din peste 65 de jurisdicţii. Nominalizările reflectă opiniile membrilor comunităţii juridice, culese în cadrul unui amplu sondaj privind cei mai buni avocaţi din jurisdicţia respectivă.

Catalin Baiculescu_Tuca Zbarcea & Asociatii

Cătălin Băiculescu

În total, 112 avocaţi din Bucureşti au fost incluşi pe lista avocaţilor români de top, cele mai multe recomandări primindu-le ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, cu un total de 16 experţi evidenţiaţi în peste jumătate din ariile supuse investigaţiei. Casa de avocatură a întrunit cele mai multe nominalizări prin avocaţii Cătălin Băiculescu, Florentin Ţuca, Cornel Popa şi Gabriel Zbârcea. De asemenea, alţi 12 parteneri ai firmei au fost recomandaţi în 13 domenii de practică, în baza voturilor atribuite de confraţi în cadrul procesului de nominalizare, şi anume: Ştefan Damian, Sorin Vlădescu, Răzvan Gheorghiu-Testa, Ciprian Dragomir, Robert Roşu, Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Raluca Vasilache, Oana Ureche, Dan Borbely, Mihai Dudoiu şi Irina Moinescu.

Florentin Tuca_Tuca Zbarcea & Asociatii

Florentin Țuca

Mai mult, ghidul american şi-a desemnat, pentru prima oară, avocaţii anului în România, conferind înalta distincţie „Avocatul Anului”/”Lawyer of the Year” lui Florentin Ţuca şi Cătălin Băiculescu, pentru expertiza în Drept comercial şi, respectiv, Fuziuni şi Achiziţii. Potrivit reprezentanţilor „Best Lawyers”, acest premiu revine unui avocat pentru o singură arie de practică din fiecare comunitate juridică. Mai mult, „Avocatul Anului” a cumulat cel mai mare număr de voturi în domeniul de activitate respectiv, fiind totodată inclus pe lista experţilor recomandaţi de Best Lawyers. Este pentru prima dată când oferim aceste distincţii în România”, a precizat Kristen Greer, Research Manager al ghidului american.

”Best Lawyers” 2014-2015 prezintă lista celor mai buni avocaţi din România, care activează în 20 domenii de practică, precum şi starurile anului în aceste arii. Metodologia utilizată de editorii ”Best Lawyers” conferă consistenţă şi transparenţă procesului de evaluare, includerea în ghid făcându-se în funcţie de numărul de voturi din partea confraţilor respondenţi.

 
Secţiuni: Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD