TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BOHÂLȚEANU și ASOCIAȚII, un nou jucător pe piața avocaturii de business
27.06.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

BOHALTEANU si ASOCIATII, noul jucator de pe piata avocaturii de business din Romania, cu ambitii si competente de a deveni lider pe arii de practica importante, reuneste avocati cu experienta semnificativa in piata serviciilor avocatiale premium.

BSMP

Bohalteanu si Asociatii

Cu o viziune comuna fundamentata pe profesionalism, daruire, receptivitate si flexibilitate in relatia cu clientii, Ionut Bohalteanu si Silvia Sandu (fosti Parteneri in cadrul MUSAT & ASOCIATII) impreuna cu Daniela Milculescu si Alexandra Patrascu (fosti avocati seniori coordonatori in cadrul aceleiasi case de avocatura) au fondat BOHALTEANU si ASOCIATII.

“Data fiind experienta noastra in coordonarea unora dintre cele mai importante tranzactii si proiecte derulate pe parcursul ultimilor ani atat la nivel local cat si international, stim sa acordam clientilor servicii juridice la cele mai inalte standarde de calitate, apte sa satisfaca exigentele pietei”, a declarat Ionut Bohalteanu, partener fondator.

“Dincolo de profesionalismul si expertiza individuala a membrilor echipei, de abordarea pragmatica si de entuziasmul unui nou inceput, vom aduce plus-valoare in relatia cu clientii nostri prin inlaturarea echivocului normativ si particularizarea acestuia la necesitatile operationale si de business ale clientilor”, a completat Silvia Sandu, partener fondator.

BOHALTEANU si ASOCIATII acorda asistenta juridica full-service la cel mai inalt nivel de competenta si implicare in relatia cu clientii pe urmatoarele arii de practica: drept societar, fuziuni si achizitii/privatizari, piete de capital, financiar-bancar, dreptul muncii, healthcare & pharma, energie si resurse naturale, proprietati imobiliare, fiscal si vamal, protectia datelor cu caracter personal, litigii.

Despre BOHALTEANU si ASOCIATII

Casa de avocatura a fost fondata in prima jumatate a anului 2014, reunind patru parteneri cu experienta relevanta intr-una dintre cele mai mari societati de avocati de pe piata romaneasca. In prezent, BOHALTEANU si ASOCIATII este implicata in proiecte trans-nationale si are in portofoliu clienti lideri pe segmentele lor de business. BOHALTEANU si ASOCIATII se afla intr-un moment de expansiune, atat al numarului de avocati cat si al portofoliului de clienti.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate