Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Mesajul ministrului Gabriel Oprea cu ocazia Zilei Drapelului


27 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității joi, 26 iunie 2014, mesajul ministrului Gabriel Oprea cu ocazia Zilei Drapelului.

Mesajul integral:

”Ziua Drapelului Național este o sărbătoare cu o deosebită încărcătură emoțională, pentru că alături de Ziua Națională, Imnul de stat și Stema Țării, Drapelul României este un simbol al statului român.

Drapelul național a însoțit principalele momente din istoria modernă a acestei națiuni și, indiferent de etapele istorice, culorile sale ne-au unit pe toți într-un țel comun – acela de a ne păstra libertatea într-un stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

Peste tot în lume, fiecare stat își onorează Drapelul Național, iar România este mândră că își onorează Tricolorul prin această sărbătoare stabilită ca Ziua Drapelului Național. Aceeași mândrie se află în sufletul oricărui român care arborează Tricolorul. Românii au dus faima acestui drapel de la cel mai înalt vârf muntos din lume până la cele mai îndepărtate state ale planetei, în teatrele de război sau în cele mai prestigioase competiții sportive. Peste tot acest simbol al României a fost tratat cu respect, mândrie și demnitate.

Pentru instituțiile din domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale, ziua de astăzi are o semnificație și mai mare. Aceste instituții în care muncesc oameni dedicați țării, oameni care au depus un jurământ sfânt față de România sunt cei care au menirea de a apăra, până la moarte, Drapelul și simbolurile naționale.

Cred cu tărie în România în care patriotismul și loialitatea față de țară nu sunt vorbe goale, ci principii puternice care trebuie să ne ghideze permanent. De aceea, este onorant pentru noi să sărbătorim cum se cuvine această zi națională și să transmitem generațiilor viitoare aceste valori intacte, alături de respectul cuvenit lor.

La mulți ani, Tricolor! La mulți ani, România!”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică