Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Avocatul Poporului. Discuții cu organizația ”Salvați Copiii” ref. situaţia copiilor din centrele de plasament


27 iunie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

Avocatul Poporului a dat publicității marți, 24 iunie 2014, un comunicat cu privire la discuțiile purtate cu reprezentanții organizației ”Salvați Copiii” în legătură cu situaţia copiilor din centrele de plasament.

În cadrul discuțiilor, reprezentanții organizației au subliniat buna colaborare cu instituţia centrală a Avocatului Poporului, ca şi cu unele birouri teritoriale ale instituţiei. De asemenea, părțile s-au pus de acord asupra încheierii unui protocol, privind, între altele, supravegherea calităţii sistemului de îngrijire a copiilor din centrele de plasament, existând posibilitatea extinderii sale la nivel multilateral şi cu alte organizaţii ale societăţii civile.

Gabriela Alexandrescu, președintele „Salvați Copiii” declarat susţine ideea înfiinţării, în mod distinct, a postului de Avocat al Copilului, în cadrul instituţiei Avocatul Poporului, cu rang de adjunct, organizaţia urmând să întocmească o propunere legislativă în acest sens.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică