« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Deciziile luate de Adunarea Generală a Membrilor CCIR
01.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Camera de Comerț și Industrie a României a dat publicității vineri, 27 iunie 2014, un comunicat cu privire la Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a României, care s-a întrunit în aceeași zi, în Aula Candelabrelor de la sediul instituției.

Au fost discutate aspecte privind noile obiective ale dezvoltării viitoare a CCIR, dar şi puncte importante pentru intrarea în normalitate a instituţiei, revenindu-se la forma de statut din anul 2008. De asemenea, s-a decis, cu majoritate de voturi, revocarea CCI Iași din Colegiul de Conducere al CCIR, locul vacantat atribuindu-se, prin vot secret, CCI Arad.

Un alt subiect abordat în cadrul întâlnirii l-a reprezentat noua organigramă a CCIR, care prevede că instituția este condusă şi prin cele patru comitete, structurate pe comisii de lucru, preşedinţii acestor comitete fiind asimilaţi funcţiei de vicepreşedinte CCIR la nivel de reprezentare.

Președinții comitetelor sunt următorii:
– Gheorghe Seculici, Preşedinte CCI Arad – Preşedintele Comitetului pentru Strategii de Dezvoltare Economică
– Mihai Apopii, Preşedinte CCI Neamţ – Preşedintele Comitetului pentru Politici în Producţie
– Ionel Gagu, Preşedinte CCI Buzău – Preşedintele Comitetului pentru Politici în Comerţ şi Servicii
– Aurelian Gogulescu, Preşedinte CCI Prahova – Preşedintele Comitetului pentru Strategii Camerale.

Mihai Daraban, președintele CCIR, a declarat: ”Consider că prin hotărârile adoptate astăzi, Camera de Comerţ şi Industrie a României a pus bazele intrării în normalitate, pentru o comunicare directă şi deschisă cu membrii CCIR şi, implicit, cu mediul de afaceri”.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD