Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Deciziile luate de Adunarea Generală a Membrilor CCIR


1 iulie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Camera de Comerț și Industrie a României a dat publicității vineri, 27 iunie 2014, un comunicat cu privire la Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a României, care s-a întrunit în aceeași zi, în Aula Candelabrelor de la sediul instituției.

Au fost discutate aspecte privind noile obiective ale dezvoltării viitoare a CCIR, dar şi puncte importante pentru intrarea în normalitate a instituţiei, revenindu-se la forma de statut din anul 2008. De asemenea, s-a decis, cu majoritate de voturi, revocarea CCI Iași din Colegiul de Conducere al CCIR, locul vacantat atribuindu-se, prin vot secret, CCI Arad.

Un alt subiect abordat în cadrul întâlnirii l-a reprezentat noua organigramă a CCIR, care prevede că instituția este condusă şi prin cele patru comitete, structurate pe comisii de lucru, preşedinţii acestor comitete fiind asimilaţi funcţiei de vicepreşedinte CCIR la nivel de reprezentare.

Președinții comitetelor sunt următorii:
– Gheorghe Seculici, Preşedinte CCI Arad – Preşedintele Comitetului pentru Strategii de Dezvoltare Economică
– Mihai Apopii, Preşedinte CCI Neamţ – Preşedintele Comitetului pentru Politici în Producţie
– Ionel Gagu, Preşedinte CCI Buzău – Preşedintele Comitetului pentru Politici în Comerţ şi Servicii
– Aurelian Gogulescu, Preşedinte CCI Prahova – Preşedintele Comitetului pentru Strategii Camerale.

Mihai Daraban, președintele CCIR, a declarat: ”Consider că prin hotărârile adoptate astăzi, Camera de Comerţ şi Industrie a României a pus bazele intrării în normalitate, pentru o comunicare directă şi deschisă cu membrii CCIR şi, implicit, cu mediul de afaceri”.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro