Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
TOP LEGAL
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII, asistenţă juridică pentru implementarea unui proiect cu finanţare europeană la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj
01.07.2014 | JURIDICE.ro

Casa de avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII va acorda asistenţă juridică pentru implementarea proiectului “Practica studenţească şi orientarea profesională a studenţilor în perspectiva colaborării şi dezvoltării parteneriatelor cu potenţiali angajatori – Enviropractica” derulat în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Proictul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa Prioritară 2, “Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, domeniul major de intervenţie 2.1 “Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”.

Avocaţii implicaţi în proiect vor oferi consultanţă juridică cu privire la aspecte de dreptul muncii în legatură cu diverse contracte de muncă, convenţii civile sau similare (convenţii pentru desfăşurarea stagiilor de practică, acorduri de parteneriat încheiate cu partenerii de practică), fişe de post, care se vor încheia pe parcursul implementării proiectului; vor superviza din punct de vedere juridic şi vor participa la executarea contractului de finanţare (interpretarea prevederilor contractului de finanţare, consultanţă în legatură cu aspecte juridice privind notificări, acte adiţionale, clarificări, cereri de rambursare, cu privire la corespondenţa oficială cu autoritatea de management/organism intermediar/organul de control competent) şi vor verifica respectarea prevederilor contractuale în implementarea proiectului.

În cadrul proiectului vor fi implicaţi atât avocaţi din cadrul biroului din Bucureşti cât şi din cadrul biroului din Cluj-Napoca şi, în cazul în care va fi nevoie, şi din cadrul altor birouri teritoriale din zonă.

Despre Casa de Avocatura BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII

Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. În 2013, biroul din Bucureşti a realizat o cifră de afaceri de 14,75 de milioane de euro. Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.