Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII, asistenţă juridică pentru implementarea unui proiect cu finanţare europeană la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj


1 iulie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Casa de avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII va acorda asistenţă juridică pentru implementarea proiectului “Practica studenţească şi orientarea profesională a studenţilor în perspectiva colaborării şi dezvoltării parteneriatelor cu potenţiali angajatori – Enviropractica” derulat în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Proictul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa Prioritară 2, “Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, domeniul major de intervenţie 2.1 “Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”.

Avocaţii implicaţi în proiect vor oferi consultanţă juridică cu privire la aspecte de dreptul muncii în legatură cu diverse contracte de muncă, convenţii civile sau similare (convenţii pentru desfăşurarea stagiilor de practică, acorduri de parteneriat încheiate cu partenerii de practică), fişe de post, care se vor încheia pe parcursul implementării proiectului; vor superviza din punct de vedere juridic şi vor participa la executarea contractului de finanţare (interpretarea prevederilor contractului de finanţare, consultanţă în legatură cu aspecte juridice privind notificări, acte adiţionale, clarificări, cereri de rambursare, cu privire la corespondenţa oficială cu autoritatea de management/organism intermediar/organul de control competent) şi vor verifica respectarea prevederilor contractuale în implementarea proiectului.

În cadrul proiectului vor fi implicaţi atât avocaţi din cadrul biroului din Bucureşti cât şi din cadrul biroului din Cluj-Napoca şi, în cazul în care va fi nevoie, şi din cadrul altor birouri teritoriale din zonă.

Despre Casa de Avocatura BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII

Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. În 2013, biroul din Bucureşti a realizat o cifră de afaceri de 14,75 de milioane de euro. Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii