Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir” organizează referendum pentru alegerea modalității de desemnare a Rectorului
01.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir” a dat publicității un anunț cu privire la organizarea referendumului pentru alegerea modalității de desemnare a Rectorului Universității.

Senatul Universității a aprobat miercuri, 25 iunie 2014, Metodologia privind organizarea referendumului pentru alegerea modalității de desemnare a Rectorului Universității. La Referendum participă toate cadrele didactice și de cercetare cu normă de bază în Universitate, angajate cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și reprezentanții studenților din Senatul universitar și din consiliile facultăților. Referendumul va avea loc pe 25 iulie 2014, orele 8:00-20:00 la sediul Universității din Splaiul Unirii nr. 176, sector 4, București și la sediile extensiilor din teritoriu.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.