Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir” organizează referendum pentru alegerea modalității de desemnare a Rectorului
01.07.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir” a dat publicității un anunț cu privire la organizarea referendumului pentru alegerea modalității de desemnare a Rectorului Universității.

Senatul Universității a aprobat miercuri, 25 iunie 2014, Metodologia privind organizarea referendumului pentru alegerea modalității de desemnare a Rectorului Universității. La Referendum participă toate cadrele didactice și de cercetare cu normă de bază în Universitate, angajate cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și reprezentanții studenților din Senatul universitar și din consiliile facultăților. Referendumul va avea loc pe 25 iulie 2014, orele 8:00-20:00 la sediul Universității din Splaiul Unirii nr. 176, sector 4, București și la sediile extensiilor din teritoriu.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate