Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Cartea juridică a anului se lansează la Constanța
01.07.2014 | JURIDICE.ro

Wolters Kluwer România, în parteneriat cu Colegiul Consilierilor Juridici Constanța, Facultatea de Drept și Științe Administrative – Universitatea Ovidius Constanța și Fundația Europrof a Baroului Constanța vă invită la evenimentul prilejuit de lansarea la Constanța a cărții „Convinge judecătorul – Tehnica și arta convingerii instanței, scrisă de Adrian Toni Neacșu,vineri, 4 iulie 2014, de la ora 17:00, în Sala Senatului (Campus) a Universității Ovidius din Constanța. Lansarea va avea loc în prezența autorului și a altor invitați.

44b6c071e3f97157b93c75023179c69fConvinge judecătorul” este considerată deja cartea juridică eveniment a anului, o carte surprinzătoare, originală, directă. Adrian Toni Neacșu reușește să arate cum gândesc cu adevărat judecătorii, într-o lucrare unică în literatura noastră. Ea vorbește despre cum iau deciziile judecătorii, despre ce îi impresionează pozitiv sau negativ, despre ce le este pe plac, ce îi deranjează și despre ce așteptări au de la cei care stau în fața lor. Este o prezentare directă și onestă a perspectivei judecătorilor asupra dosarelor pe care le au de soluționat, necesară a fi cunoscută tocmai pentru a crește eficiența și calitatea interacțiunii cu instanțele și judecătorii înșiși.

Adrian Toni Neacșu a început ca judecător la Judecătoria Panciu în 1998. Din 1999 a fost numit judecător la Judecătoria Focșani, iar din 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Vrancea.  Începând cu anul 2006 a exercitat prin concurs două mandate de președinte al Tribunalului Vrancea. În 2011 a fost ales reprezentant în Consiliul Superior al Magistraturii al judecătorilor de tribunale, iar din 2013 este avocat. Începând din 1999 a publicat numeroase articole de specialitate și de opinie. A mai scris “Între statul de criză și statul de drept” (editura Universul Juridic, 2010). Este redactor-șef al revistelor Pandectele Române și Monitorul Jurisprudenței, director al Institutului de Drept Practic și administrator al www.CastigaProcese.ro.

Cartea va putea fi găsită la eveniment sau poate fi achiziționată în exclusivitate din magazinul online WoltersKluwer.ro.

Pentru confirmarea participării vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa ccjct@ccjct.ro.

Pentru alte detalii puteți suna la 031 224 41 61.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.