Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM și ROLII merg mai departe. Aspecte contractuale. UPDATE: Hotărârea Plenului
12.08.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

12 august 2014: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 5 august 2014, hotărârea adoptată de Plen cu privire la proiectul de contract pentru realizarea în parteneriat a unui proiect informatic de anonimizare a hotărârilor judecătorești și de publicare a acestora.

Plenul a stabilit în ședința din 9 iulie că proiectul informatic de anonimizare a hotărârilor judecătorești și de publicare a acestora urmează a fi realizat pe bază de contract. În acest sens, își exprimă acordul cu privire la publicarea de către Fundația „Institutul Român pentru Informații Juridice – ROLII” a anunțului de invitare la depunerea de oferte, cu specificațiile tehnice și referire la principalele clauze ale proiectului de contract.

***

1 iulie 2014: Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă, a decis în ședința de joi, 24 iunie 2014, cu privire la dezvoltarea proiectului ROLII, că se impune modificarea hotărârii anterioare în sensul aprobării dezvoltării proiectului informatic, pe baza unui contract, cu mențiunea că se va lansa o invitație publică de participare la acest proiect a actorilor de pe piața de profil, pe baza cerințelor tehnice funcționale stabilite în ședința Plenului CSM din 15 mai 2014.

Comisia a stabilit termen o săptămână pentru redactarea de către reprezentanții ROLII a unui model de contract, care va fi ulterior prezentat membrilor Comisiei.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.