« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Înființarea unui Grup de lucru pentru modificarea ROI al instanțelor judecătorești
01.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă, a decis în ședința de joi, 24 iunie 2014, cu privire la propunerea jud. Horațius Dumbravă, membru CSM, de înființare la nivelul CSM a unui Grup de lucru, că se impune înființarea unui Grup de lucru ce va avea drept activitate modificarea Regulamentului de ordine interioară al instanțelor judecătorești, după intrarea în vigoare a legii privind procedurile de preinsolvență și insolvență.

Comisia a mai stabilit că acest Grup va fi coordonat de jud. dr. Mona-Lisa Neagoe, membru CSM, și îi va avea drept membri pe jud. Norel Popescu și jud. Horațius Dumbravă, ambii membri CSM.

Din componența acestui grup vor face parte și reprezentanți ai aparatului tehnic al Consiliului, reprezentanți ai Ministerului Justiției, precum și judecători specializați în materia insolvenței.

În acest sens se va trimite o circulară prin care vor fi diseminate propunerile de modificare a Regulamentului de ordine interioară al instanțelor judecătorești, din minuta întâlnirii de la Târgu-Mureș între reprezentanții CSM și ai MJ cu președinții secțiilor specializate de la curțile de apel și președinții tribunalelor specializate și va fi lansată invitația către judecătorii specializați de a participa la activitățile acestui grup.

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD